Doi sportivi frumoși și valoroși s-au iubit, s-au despărțit, n-au rezistat și s-au căsătorit. Își spun „pinguinii”

Doi sportivi frumoși și valoroși s-au iubit, s-au despărțit, n-au rezistat și s-au căsătorit. Își spun „pinguinii”
Doi sportivi frumoși trăiesc o poveste de dragoste care se întinde pe parcursul unui deceniu. Cei doi își spun „pinguinii”.

Ana Maria Brânză este una dintre cele mai cunoscute sportive autohtone. Și-a început cariera de spadasină la vârsta de 10 ani. Ulterior, a câștigat nenumărate premii. Este vicecampioană olimpică la Jocurile Olimpice de Vară din 2008 de la Beijing, campioană olimpică pe echipe la ediția Jocurilor Olimpice de Vară din 2016 de la Rio de Janeiro, de două ori campioană mondială pe echipe și de șapte ori campioană europeană. Pavel Popescu joacă polo la echipa Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Povestea de mai jos este despre doi sportivi frumoși și cum se iubesc de un deceniu. 

Povestea lor începe în 2010, când Pavel Popescu a surprins-o pe Ana Maria Brânză cu o porție de găluști cu prune. Sportivii se cunoșteau de mai mult timp, dar atunci a fost scris în stele să înceapă o relație. Iubirea lor n-a rezistat însă prea mult, căci cantonamentele lungi și obligațiile profesionale i-au despărțit după doar un an. 

Doi sportivi frumoși și valoroși s-au iubit, s-au despărțit, n-au rezistat și s-au căsătorit. Cei doi se alintă „pinguinii”

Un an mai târziu, după ce tatăl sportivei a murit, aceasta a reluat prietenia cu poloistul. De acolo până la „restul vieții” n-a mai fost decât un pas. Cei doi n-au rezistat departe unul de celălalt. În 2014, chiar după ce Ana Maria câştigase titlul european pe echipe, iubitul ei Pavel i-a făcut surpriza vieții ei. Fără să-i spună, s-a urcat în avion și s-a dus după ea la tocmai la Strasbourg.

Fără să bănuiască nimic, Ana Maria Brânză s-a întors la hotel, iar acolo o aștepta chiar Pavel, cu tot cu un superb inel de logodnă. S-au căsătorit la Castelul Cantacuzino în 2015, iar de atunci sunt nedespărțiți. Ceremonia a avut loc într-un decor de poveste. Ana Maria Brânză povestea la un moment dat că ea și Pavel Popescu se alintă „pinguinii”. Alesul inimii ei chiar a purtat și la nuntă butoni în formă de pinguini. 

Nu au copii, însă îi așteaptă cu drag 

Sportiva și soțul ei recunosc că își doresc copii, însă momentan sunt prea ocupați cu sportul și nu au timp. Își trăiesc iubirea în fiecare zi și își doresc să îmbătrânească împreună. Viața i-a adus împreună în cele din urmă, deși la un moment dat i-a despărțit temporar. I-a adus însă din nou împreună, de data aceasta mai puternici ca niciodată. Cât despre copii, cei doi spun că, deși sunt ocupați cu cariera, așteaptă micuții cu mare drag atunci când va fi momentul. 

Foto: Facebook

Femei celebre care au rostit vorbe „de duh”. Printre ele, Michelle Obama, Beyoncé, Serena Williams

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp