Doina Teodoru și-a înnebunit fanii cu ultimele fotografii. Iubitul Scărlătescu n-o scapă din ochi

Doina Teodoru și-a înnebunit fanii cu ultimele fotografii. Iubitul Scărlătescu n-o scapă din ochi
Frumușica Doina Teodoru i-a pus capac lui Cătălin Scărlătescu, care o adoră. Iată unde se plimbă cei doi.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru fac o echipă perfectă și invidiată de multă lume. Dar cei doi își văd de dragostea care i-a unit.

Doina Teodoru și-a înnebunit fanii cu ultimele fotografii. Iubitul Scărlătescu n-o scapă din ochi

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au fost recent într-o binemeritată vacanță alături de câțiva prieteni. Actrița s-a distrat pe cinste și a publicat pe contul ei de socializare și câteva imagini cu ea în costum de baie. E de înțeles că toți fanii au fost în extaz, iar felicitările au curs pe bandă rulantă.

Nici Scărlătescu nu s-a lăsat mai prejos și a pus și el câteva fotografii superbe, în una dintre ele Doina apărând fără nici un pic de machiaj și extrem de fericită. Este pentru a doua oară când Doina postează fotografii cu ea în costum de baie din această vară.

La început a fost reticentă în relația cu cheful bucătar

Cei doi s-au cunoscut cu doi ani în urmă, la Vama Veche, dar multă vreme Doina a fost reticentă cu privire la relația lor, pentru că nu l-a considerat pe Scărlă un bărbat care vrea ceva serios. În timp însă, s-a lămurit și totul funcționează acum perfect între cei doi.

„Cei din jur au spus despre noi că suntem o combinație cel puțin bizară, că nu s-ar fi așteptat să fim împreună. Bine, nici noi nu ne-am fi așteptat să fim împreună. Ne-am cunoscut în Vama Veche și de acolo am început să vorbim. Într-adevăr am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă.

Dar a insistat foarte mult, ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos. La un moment dat a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul. Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. Eu nu știu ce să-nțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot”, a spus Doina Teodoru la Chefi la cuțite.