Doliu imens în lumea hip hop. Eminem e devastat de moartea rapperului. A fost ucis cu lovituri de cuțit

Doliu imens în lumea hip hop. Eminem e devastat de moartea rapperului. A fost ucis cu lovituri de cuțit
Muzicieni din întreaga lume i-au adus un ultim omagiu rapperului candian Pat Stay, ucis cu mai multe lovituri de cuțit, în centrul orașului Halifax, la doar doar 36 de ani.

Un ultim omagiu pentru rapperul din Canada, ucis în stradă. Eminem: „Regii nu mor niciodată

Printre cei care s-au arătat șocați de această imensă tragedie și și-au exprimat regretul față de dispariția fulgerătoare a tânărului s-au aflat celebrul Eminem și Drake.

Numindu-l pe Pat unul dintre „cei mai buni luptători ai tuturor timpurilor”, Eminem a scris: „Hiphopul l-a pierdut pe unul dintre cei mai buni luptători ai tuturor timpurilor… RIP.. Regii nu mor niciodată”.

Drake a postat o fotografie a lui Pat pe Instagram alături de cuvintele:  „Unul dintre rapperii mei favoriți. RIP”.

Tragedia s-a petrecut duminică noapte, 4 septembrie, când, la scurt timp după  miezul nopții, bărbatul a fost găsit de polițiști agonizând într-o baltă de sânge, au declarat reprezentanții Poliției Regionale din Halifax într-un comunicat de presă.

Deși a fost transportat de urgență la spital și i s-au acordat îngrijiri medicale, bărbatul nu a mai putut fi salvat. La scurt timp, din cauza rănilor suferite, Pat Stay s-a stins, lăsând în urmă doi copii orfani. Săptămâna trecută, cântărețul a sărbătorit aniversarea de cinci ani a unuia dintre ei.

Poliția nu a operat nicio arestare

Serviciul de examinare medicală din Nova Scotia a efectuat o autopsie și a stabilit că a fost vorba despre o crimă.

Autoritățile investighează, însă, până în prezent nu au făcut nicio arestare. „Gândurile noastre sunt la familia victimei și la cei dragi în această perioadă dificilă”, a transmis poliția.

Potrivit videoclipurilor postate pe contul său de Instagram, artistul se afla în Halifax pentru a participa la nunta unor prieteni.

Sâmbătă, 3 septembrie, cu o seară înainte de deces, Pat Stay a distribuit videoclipul noului său single.