Donald Trump se pregătește să-l bată pe Zuckerberg

Donald Trump se pregătește să-l bată pe Zuckerberg
Interzis pe Twitter și blocat pe rețelele sociale deținute ale lui Mark Zuckerberg, Donald Trump a găsit soluția. Dacă mogulii media nu îl lasă pe rețelele sociale, își va face propria rețea. Nu are nicio emoție că nu va fi un succes.

Donald Trump, interzis pe Twitter din luna ianuarie a acestui an, va reveni pe rețelele sociale în următoarele trei luni cu „propria sa platformă”, a declarat duminică un consilier al fostului președinte al Statelor Unite, citat de AFP. Se pare că acesta are în lucru, alături de specialiști în domeniu, o nouă platformă de socializare.

Decizia fostului președinte american vine din frustrarea de a fi blocat pe cele mai accesate rețele. Așa cum bine știți, din ianuarie Donald Trump are „interzis” pe Twitter. Rețeaua a fost, în campanie și cât Trump era la putere, principalul instrument de comunicare al omului de afaceri. Contul său, @realDonaldTrump, a fost suprimat după asaltul asupra Capitoliului din 6 ianuarie 2021. Acesta avea 88 de milioane de abonați.

În plus, fostul președinte, care a părăsit Casa Albă în 20 ianuarie după ce a fost învins de democratul Joe Biden la alegerile din noiembrie, a fost interzis temporar sau definitiv de majoritatea celorlalte mari platforme de socializare, precum Facebook, Instagram, Youtube sau Snapchat.

Donald Trump se pregătește să-l bată pe Zuckerberg

„Cred că îl vom vedea pe președintele Trump revenind pe rețelele sociale probabil în două sau trei luni cu propria sa platformă”, a spus consilierul Jason Miller într-o intervenție la Fox News. El nu a oferit detalii legate de această  nouă platformă. Dar a spus că există numeroase reuniuni la Mar-a-Lago, reședința miliardarului republican din Florida. Trump se pregătește astfel să îi da o lecție mogulului media Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook.

„Nu este doar o singură societate care l-a abordat pe președinte, există numeroase societăți” și „această nouă platformă va fi ceva mare, toată lumea o vrea, va aduce milioane și milioane, zeci de milioane de abonați la această nouă platformă”, a mai spus Miller, consilierul lui Donald Trump.

Sursa foto: Instagram

Animalele de companie ale celebrităților. Ultimele achiziții