Donald Trump versus Meghan Markle. Declarații incendiare despre caracterul actriței

Donald Trump versus Meghan Markle. Declarații incendiare despre caracterul actriței
Fostul președinte american e slobod la gură în orice situație șia. Demonstrat-o din plin în anii săi de mandat. Nici după aceea nu a devenit mai rezervat în declarații.

Se pare că Donald Trump și Meghan Markle au ceva de împărțit. Fostul președinte o critică dur pe Meghan Markle în cadrul unui interviu. El consideră că Prințul Harry a fost „folosit într-un mod oribil” de fosta actriță cu țeluri mari.

Donald Trump e foarte sigur pe ceea ce spune. El a afirmat în interviu că Meghan Markle, soția Prințului Harry nu are deloc respect pentru familia regală britanică, mai ales pentru Regina Elisabeta a II-a. El nu este deloc de acord cu comportamentul soției Prințului Harry față de familia regală.

Trump este convins că fosta actriță s-a „folosit” pe Prințul Harry într-un mod „oribil”. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui interviu acordat fostului politician Nigel Farage. Materialul nu este public, însă a fost difuzat online un clip de promovare.

Cum o critică Donald Trump pe Meghan Markle

Donald Trump a declarat că nu a fost niciodată un admirator al acriței Meghan Markle și cu atât mai puțin când aceasta a devenit Ducesă de Sussex. El are propria opinie: Meghan  l-a folosit pe Prințul Harry pentru a câștiga statut social și i-a distrus acestuia relația cu familia regală, notează The Guardian.

Meghan Markle ține cu dinții de titlul de Ducesă. Ce face regina în acest sens

Trump susține că Meghan Markle a „rănit-o” pe regină prin comportamentul ei. „Nu sunt fanul ei. Nu am fost niciodată, din prima zi. Cred că Harry a fost folosit într-un mod oribil şi într-o zi va regreta acest lucru. După părerea mea, i-a distrus relaţia cu familia şi a rănit-o pe regină”, a declarat Donald Trump în clipul de promovare al interviului menționat.

Declarația vine în contextul în care, în timpul interviului, Nigel Farage a adus în discuție alegerea lui Meghan Markle de a folosi în Congres o filă imprimată cu antetul „Ducesa de Susses”, deși ea și Prințul Harry au renunțat la atribuțiile de cuplu regal. „Încearcă să facă lucruri, după părerea mea, nepotrivite”, a mai spus Donald Trump în cadrul interviului.

Donald Trump susține că Ducesa de Cambridge este „lipsită de respect faţă de familia regală, mai ales faţă de regină”. Despre Regina Elisabeta II, fostul președinte american are numai cuvinte de laudă. El spune că aceasta este „o femeie minunată, o mare personalitate istorică”.

Sursa foto: Instagram