Donca Mizil, sora lui Serghei Mizil, a murit. A fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu

Donca Mizil, sora lui Serghei Mizil, a murit. A fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu
Serghei Niculescu-Mizil trece prin cele mai grele momente din viață. A pierdut cel mai important om. Sora sa, Donca Mizil, a plecat la Ceruri.

Celebrul Serghei Niculescu-Mizil e desfigurat de durere. Sora sa, Donca Mizil, a trecut la cele veșnice. Cu câteva luni în urmă, afaceristul a făcut un apel umanitar pentru a-i salva viața.

Donca Mizil, sora lui Serghei Mizil, a murit. A fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu

Serghei Niculescu-Mizil a dat cea mai tristă veste. Sora lui pe care a adorat-o, Donca Mizil, a plecat într-o lume mai bună. Afaceristul a postat o fotografie cu aceasta pe contul de socializare și un mesaj extrem de dureros. ,,Azi e cea mai tristă zi din viața mea. Am pierdut-o pe sora mea, Donca. Dumnezeu să te odihnească…”, a scris Serghei Mizil pe pagina sa de Facebook.

 

Cu câteva luni în urmă a făcut un apel umanitar pentru a-i salva viața

Donca Mizil a avut probleme de sănătate și, cu câteva luni în urmă, a fost internată la Spitalul Fundeni, secția Hematologie. Atunci, Serghei a făcut un apel umanitar, rugându-i pe cei care pot, să doneze sânge pentru aceasta.

,Apel umanitar: cine vrea să mă ajute să doneze sânge la Centrul de transfuzie sanguină București (str. Constantin Caracaș nr.2) pentru sora mea cu specificarea numelui Sonia Donca internată la Institutul Clinic Fundeni, Secția Clinică Hematologie”, a fost rugămintea lui Serghei Mizil.

Cine a fost Donca Mizil

Puțini sunt cei care știu că Donca a fost femeia pentru care Nicu Ceaușescu ar fi făcut orice ca să-i fie aproape. Din nefericire însă, ca și în cazul altor femei, cea care a intervenit în relația pe care cei doi au avut-o timp de zece ani a fost Elena Ceaușescu. Ea le-a distrus relația de iubire care dura de 10 ani, încă din vremea în care erau liceeni. Conform mărturiilor multor apropiați ai familiei Ceaușescu, Elena nu a vrut să-l lase pe Nicu să se însoare cu Donca fiindcă avea impresia că era un copil înfiat și nu i se știe linia ereditară.

După ce a cedat presunilor, sătulă de mizeriile „Cabinetului 2”, Donca s-a despărțit de fiul fostului dictator. Și-a refăcut viața și s-a căsătorit cu Dan Sonia.

În luna august, Serghei Mizil l-a pierdut și pe socrul său, Gheorghe Marcu, unul dintre cei care au stat alături de generalul Pacepa.

Sursă foto: instagram, fanatik