Două bancuri în loc de Horoscop

Două bancuri în loc de Horoscop
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Lupul și iepurele găsesc un sac mare plin cu mâncare în pădure , imediat au început să se certe cine să ia sacul. La un moment dat lupul propune:

– Mă Iepurila, hai să facem așa, sacul va reveni celui care reușește dintr-o lovitură să-i scoată celuilalt mai mulți dinți.

Iepurila imediat a căzut de acord cu propunerea. Lupul zice:

– Hai tu primul.

Își face iepurele elan și îl plesnește peste bot pe lup din toată puterea încât acesta cade lat la pământ. Se scoală lupul, scuipă dintâi, îi numără și zice:

– Șase.

După asta, îl apucă lupul de urechi pe iepure și îi aplică așa o lovitură că mai mai să-i rupă urechile. Scuipă Iepurila dintâi, numără:

– Patlu.

– Cum mă patru, imposibil! – se miră lupul…

– Pană mea, patlu, dacă doal patlu dinți aveam?!

***

Un tip se plimbă prin țară când observă un semn pe care scrie „Cal vorbitor de vânzare”. Intrigat, se îndreaptă spre grajd pentru a-l verifică.

-Deci, ce ai făcut cu viață ta? întreabă el calul.

-Am dus o viață plină, răspunde calul ca prin minune. M-am născut în Anzi, unde am păstorit pentru un sat întreg. Ani mai târziu, m-am alăturat forțelor de poliție și am contribuit la menținerea orașului curat. Și acum îmi petrec zilele oferind plimbări gratuite copiilor defavorizați de aici, din țară.

Tipul este uimit. El îl întreabă pe proprietarul calului:

-De ce ai vrea să scapi de un animal atât de incredibil?

Proprietarul spune:

-Pentru că este un mincinos! Nu a făcut niciodată nimic din toate astea!

Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu se mai ascund. Ce gest a făcut tânărul