Un bărbat a muncit toată viața și a economisit toți banii. Era foarte zgârcit când venea vorba de banii lui. Chiar înainte să moară i-a spus soției:

– Când voi muri, vreau să pui toți banii mei în sicriu cu mine. Vreau să iau banii cu mine în viața de veci.

Și a pus-o pe soție să îi promită din toată inima că, atunci când va muri, ea va pune toți banii în sicriu cu el. Și a murit. Era întins în sicriu, soția stătea alături, îmbrăcată în negru, iar prietena ei stătea lângă ea. Când s-a terminat ceremonia și groparii se pregăteau să închidă sicriul, soția i-a oprit.

Avea o cutie mică de metal cu ea. S-a apropiat cu cutia și a pus-o în sicriu. Apoi groparii au închis sicriul și l-au coborât în groapă. Prietena ei spuse:

– Dragă, vreu să știu dacă ești atât de nebună încât să pui toți banii acolo împreună cu soțul tău.

Sotia loială răspunse:

– Nu pot să îmi încalc cuvântul. I-am promis că voi pune banii aceia în sicriu cu el.

– Vrei să spui că ai pus toți banii aceia în sicriul lui?!

– Sigur că da, răspunse nevasta. I-am strâns pe toți, i-am pus în contul meu și i-am scris un cec. Dacă poate să-l încaseze, atunci îi poate cheltui.

***

La FBI se fac angajări. La interviu se prezintă trei tipi. Interviul are loc în biroul șefului FBI. Intră primul, John. Șeful FBI îi dă un pistol și îi spune:

– În biroul de alături se află soția ta. Intră și împușc-o.

– Nici nu mă gândesc, zice tipul și pleacă.

Intră al doilea candidat, Jim.

Istoria se repetă: șeful FBI îi dă pistolul și-l invită să-și împuște nevasta. După 10 minute, tipul se hotărăște că nevasta e mai importantă decât job-ul la FBI și pleacă.

Intră ultimul, Tom. Acesta ia pistolul și este de acord să-și împuște nevasta. Intră în birou iar șeful FBI aude 6 împușcături, bubuituri și strigăte. Tom iese afară după o vreme, plin de sânge și spune:

– Nu știu ce idiot a pus gloanțe oarbe în pistol… A trebuit s-o omor cu scaunul.


Două bancuri în loc de Horoscop

Bulă, la fel de celebru ca și Nicolae Ceaușescu. Românii făceau haz de necaz

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp