Două vedete internaționale fac planuri de nuntă. A apărut și diamantul

Două vedete internaționale fac planuri de nuntă. A apărut și diamantul
Adele și Rich Paul sunt logodiți, iar cântăreața este gata să se căsătorească cu agentul sportiv în această vară, dezvăluie o sursă de încredere din industrie.

Dacă e să ne luăm după ultima apariție a vedetei, în timpul show-ului ei de la Las Vegas, a spus un „da” hotărât. Ea poartă pe inelar un diamant de o dimensiune impresionantă.  Acum se vorbește că artista în vârstă de 34 de ani și iubitul ei agent sportiv, în vârstă de 41 de ani, ar plănui o nuntă în vară, la doi ani după ce și-au făcut publică relația.

Vestea a fost dezvăluită de site-ul de bârfe online Deux Moi, care a spus că afirmațiile au venit de la o „sursă foarte sigură”, mai ales că Adele a putut fi văzută purtând un inel cu diamant uriaș pe degetul inelar, la ultimul ei spectacol din Las Vegas, din weekend. Dar interpreta poartă acest inel încă din februarie anul trecut, când a apărut la BRIT Awards în 2022. În timp ce acest lucru sugerează că cei doi sunt logodiți de cel puțin un an, ei nu au confirmat niciodată oficial că sunt gata să se căsătorească.

Într-un interviu de după această apariție a spus: „Sunt doar îndrăgostită! Sunt mai fericită ca niciodată. Aș putea la fel de bine să fiu căsătorită”, mărturisind mai târziu despre inelul ei uriaș: „Nu sunt logodită. Îmi plac doar bijuteriile de lux”.

Tot ce își dorește Adele: să fie mamă și gospodină

Adele și Rich au apărut ultima dată împreună în public la Superbowl la începutul acestei luni, unde ea a devenit din nou o meme în timp ce stătea în tribune cu iubitul ei. Înainte de asta, cuplul a părut mai îndrăgostit ca niciodată, în timp ce au pozat pentru fotografii prezenți la Premiile Grammy. În timp ce Adele tinde să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor, ea a fost foarte deschisă în a-și declara dragostea pentru Rich Paul.

În decembrie, ea i-a adus un omagiu presupusului ei logodnic, dedicându-i un cântec în timpul unuia dintre spectacolele sale din Vegas. Cântăreața i-a cântat „La mulți ani” în timpul prestației sale, adăugând: „Și îl iubesc mai mult decât viața însăși, așa că putem să-i urăm la mulți ani? Numele lui este Rich!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🪐 (@adelerichpaul)

În timpul unui interviu acordat revistei Elle în luna august, Adele a dezvăluit că visul ei este să fie „gospodină”, ea dezvăluind planurile de căsătorie și de copii cu iubitul Rich. În timpul unui interviu acordat în trecut revistei Rolling Stone, Adele a descris relația cu Rich ca fiind cea mai „incredibilă, deschisă și ușoară” pe care a avut-o vreodată.

Adele a spus că după Vegas va fi vorba doar despre familie, în timp ce a vorbit despre viața cu Rich într-o rară manifestare publică de afecțiune, spunând că este „fericită cum nu voi fi niciodată. Nu am mai fost niciodată îndrăgostită așa. Sunt obsedată de el. Cu siguranță îmi doresc mai mulți copii”.

Adele și Rich se știau de ani buni înainte să se cupleze

Muziciana a fost căsătorită anterior cu antreprenorul caritabil Simon Konecki, tatăl fiului ei Angelo, în vârstă de nouă ani. S-au căsătorit în 2018 și s-au despărțit în același an.

În mai 2022, Adele s-a mutat împreună cu iubitul Rich, care îi impresariază pe starul NBA LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons, printre alți sportivi. După un an de relație, ea a împărtășit o fotografie cu ei în fața noii lor case, fostul conac din Beverly Hills al lui Sylvester Stallone, care a stat pe piață pentru cea mai mare parte a anului, până să fie luat de cântăreață și iubitul ei.

Deși se văd abia din vara lui 2021, cei doi s-au întâlnit de fapt pentru prima dată la petrecerea de aniversare a unui prieten, cu câțiva ani înainte. Ulterior, în iunie 2021, au reluat legătura, iar Adele a declarat: „La început nu le-am spus prea multe prietenilor mei, pentru că am vrut să păstrez totul pentru mine”.

Și-au afișat dragostea atunci când au participat la finala NBA ca un cuplu în iulie și din nou la petrecerea de ziua soției lui LeBron James în august. Adele a oficializat pe Instagram povestea lor de dragoste într-o postare din 19 septembrie 2021, pe care a pus o legendă cu un emoji cu o inimă roșie.

Album premiat dedicat fostului soț și fiului lor

Cântăreața postează rareori despre Rich pe rețelele de socializare, dar și-a folosit contul de Instagram pentru a riposta la zvonurile potrivit cărora și-a anulat rezidența din Vegas pentru că avea probleme cu relația. Adele a dedicat albumul 30, câștigător al premiului BRIT, lui Simon și fiului lor Angelo în timpul galei din februarie. Adele le-a spus cu emoție telespectatorilor că premiul ei a fost pentru fiul și fostul ei soț, deoarece discul este „cu adevărat despre ei”, înainte de a-și recunoaște meritul de a fi „scos ceva atât de personal”.

Cel de-al patrulea album al vedetei detaliază dureroasa despărțire de Simon, explicând anterior că single-ul Easy On Me a fost scris pentru fiul ei, care avea întrebări pentru părinții săi după despărțire, cum ar fi „de ce nu mai puteți trăi împreună?”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre