Dramă incredibiliă de Anul Nou. O femeie a fost aruncată în aer de artificii, în fața propriilor copii – Video

Dramă incredibiliă de Anul Nou. O femeie a fost aruncată în aer de artificii, în fața propriilor copii – Video
Mama a doi copii și-a pierdut viața în fața acestora, în noaptea de Revelion. Tragedia s-a întâmplat după ce femeia a luat pur și simplu foc de la artificii.

Elisangela Tinem, o braziliancă mamă a doi copii, a fost ucisă în fața copiilor ei când un foc de artificii s-a prins în hainele ei și a explodat câteva secunde mai târziu. Incidentul îngrozitor a avut loc în cartierul Nova Mirim, în timpul petrecerii la care localnicii s-au adunat pe plajă pentru a urmări focurile de artificii, sărbătorind anul nou, duminică.

Potrivit MSN, Tinem a fost lovită de unul dintre artificiile care a aterizat chiar pe pieptul ei și s-a încurcat în hainele sale. Apoi acesta a explodat, rănind-o mortal pe femeia care se afla în fața copiilor ei.

Poliția a catalogat moartea femeii drept crimă. Care e motivul

Poliția investighează moartea ei ca fiind o crimă. Asta din cauza faptului că pe plajă aveau loc mai multe focuri de artificii neautorizate, iar polițiștii încearcă acum să dea de urma individului care a declanșat explozia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fox3 Now (@fox3now)

„Am văzut o străfulgerare uriașă chiar când se făcea miezul nopții, iar eu îmi îmbrățișam mama și apoi toată lumea a început să țipe”, a declarat martorul ocular Luiza Ferreira pentru g1 Santos. „Am văzut o femeie întinsă pe jos sângerând când m-am dus să mă uit, iar băiatul care era cu ea căzuse, de asemenea, la pământ. Alți oameni fugeau să se îndepărteze din zonă”, a mai declarat martora.

Moartea Elisangelei Tinem, filmată la fața locului

Elisangela Tinem avea 38 de ani și era mamă a doi copii minori, menționează Fox3now.com. Tragedia s-a petrecut în Praia Grande, pe coasta orașului São Paulo, imediat după trecerea dintre ani.

Situația a fost surprinsă pe video. În imagini se poate vedea că în timpul incendiilor, un artificiu o lovește pe victimă și câteva secunde mai târziu explodează, lipit de corpul acesteia. Momentan nu s-a putut identifica de unde a provenit explozibilul.

Sursa foto: Facebook

Recomandarile noastre