Drama soției lui Michael Schumacher. Ce face de 8 ani această femeie devotată

Drama soției lui Michael Schumacher. Ce face de 8 ani această femeie devotată
În 2013, când Michael Schumacher a suferit tragicul accident la schi, familia fostului mare pilot a fost în stare de șoc. Nu și-au pierdut însă speranța.

Corinna Schumacher e poate una dintre cele mai puternice femei. Nu s-a dat bătută și încă mai speră într-o minune.

Drama soției lui Michael Schumacher. Ce face de 8 ani această femeie devotată

Ani buni, familia lui Michael Schumacher a evitat să dea orice fel de detalii privind starea de sănătate a marelui campion. Recent, Pierro Ferrari, miliardarul care s-a căsătorit cu românca Romina Gingașu, a rupt tăcerea, iar declarațiile acestuia sunt pur și simplu cutremurătoare.

„Îmi pare rău că vorbim despre el, astăzi, ca și cum ar fi mort. El nu a murit, este acolo, dar nu poate comunica”, a mărturisit fiul legendarului Enzo Ferrari, la o ceremonie care a avut loc la Roma, potrivit wwos.nine.com.ua.

Și președintele FIA, Jean Todt, în vârstă de 74 de ani, este printre puținii vizitatori ai lui Schumacher. Și el a subliniat devotamentul Corinnei și drama pe care o trăiește zi de zi, lângă soțul pe care speră să-l vadă din nou recuperat.
„Doamne, știm că a avut un accident teribil și nefericit de schi care i-a cauzat o mulțime de probleme. Dar are o soție uimitoare lângă el, are copiii săi, asistentele sale și nu putem decât să-i dorim tot ce e mai bun și să-i urez tot binele familiei lui. Tot ce pot face este să fiu aproape de ei până când voi putea face ceva și atunci o voi face.”, spunea, anul trecut, Jean Todt.

“Îmi doresc să devin la fel de puternic precum el”

La rândul său, la opt ani după nenorocire, Mick Schumacher, fiul marelui pilot a lăsat să se înțeleagă că nu se poate discuta cu tatăl său. Iar acest lucru îl întristează profund. Pe de altă parte, Mick a precizat că are o mare dorință: să devină la fel de puternica ca tatăl său.

“Cred că eu și tatăl meu ne-am înțelege altfel acum”

„Când mă gândesc la trecut îmi vin în minte imaginile cu noi patru (n.r Michael Schumacher, Corinna, Gina-Maria și Mick) din copilărie. Îmi amintesc cu bucurie de acele vremuri. După accident, aceste experiențe tipice pentru o familie normală au dispărut.

După părerea mea acest lucru este foarte nedrept. Cred că eu și tatăl meu ne-am înțelege altfel acum. Cred că am putea discuta despre alte lucruri, pentru că amândoi am vorbi într-un limbaj similar, limbajul motorsportului.

Cred că am avea mult mai multe de vorbit de acum. Mereu mă gândesc cât de tare ar fi să pot discuta cu el despre aceste lucruri, despre curse. Aș da totul pentru câteva astfel de momente. Îmi doresc să pot să devin și eu la fel de puternic precum el”, a spus Mick Schumacher într-un documentar emoționat despre viața lui Michael, lansat pe 15 septembrie.

„Michael mereu ne-ar proteja. Acum e rândul nostru să o facem”

La rândul său, soția lui Michael, Corinna, a făcut eforturi uriașe în această perioadă ca să-l îngrijească. Potrivit informațiilor oferite de presa internațională, pentru o singură săptămână cheltuielile de îngrijire se ridică la suma de 191.000 de euro. Ea a preluat conducerea familiei și își protejează soțul.

„Orice s-a întâmpla, voi face tot ce pot. Cu toţii o vom face. Încercăm să continuăm să fim familia pe care Michael o iubeşte. Ne continuăm viaţa. În rest, totul este privat. Michael mereu ne-a proteja, iar acum este rândul nostru să o facem”, a afirmat Corinna Schumacher.

Sursă foto: as.ro, prosport