Drama tânărului care a câștigat un Lamborghini la loto

Drama tânărului care a câștigat un Lamborghini la loto
Când a aflat că biletul lui a fost cel câștigător, și că poate avea în garaj un Lamborghini, a crezut că nu există noroc mai mare. A simțit că toată viața lui se schimbă.

La finele anului trecut, Grant Burnett, un tânăr de 24 de ani, din Denny, Falkirk, s-a ales cu marele premiul al loteriei la care a participat cu un bilet de 99 de cenți. Un singur bilet a cumpărat și acesta s-a dovedit a fi marele premiu: un Lamborghini de 160.000 de lire sau 100.000 de lire bani cash. Nu a stat pe gânduri, a ales mașina. Tânărul în vârstă de 24 de ani a declarat că obținerea super mașinii, un Lamborghini Huracan de 201 cai putere, de-a dreptul i-a schimbat viața.

Foto: msn.com

Tânărul a fost filmat în timp ce stropea cu șampanie mașina și spunea companiei care organizase loteria, Click Competitions că premiul i-a „schimbat viața”.

Marele premiu, distrus în câteva săptămâni

Dar, la scurt timp după ce a câștigat, au apărut zvonuri online conform cărora Burnett,  care a ales super mașina în locul a 100.000 de lire sterline în numerar – a distrus premiul la doar câteva săptămâni după ce l-a condus acasă.

Totul a fost dat în vileag de internauții care l-au acuzat că a făcut „liniuțe” și așa și-a avariat super mașina. Un utilizator de rețele sociale a postat o fotografie a mașinii zdrobite, cu o legendă: „Trei săptămâni mai târziu… ”. O imagine online arăta capota și panoul frontal complet distruse, cu o zgârietură mare lângă o roată din spate.

„Mi-am distrus Lamborghini-ul de 160.000 de lire sterline la mai puțin de o lună după ce l-am câștigat online cu un bilet de 99 de cenți. Sunt devastat”, a anunțat tânărul pe rețelele de socializare. Grant Burnett s-ar putea să nu aibă bani ca să repare mașina.

Imaginile cu mașina zdrobită au fost postate pe rețelele sociale de altcineva. Grant a respins afirmațiile potrivit cărora ar fi accidentat mașina după ce ar fi concurat cu alți șoferi, cu viteze de peste 150km /h. De asemenea, tânărul, a insistat că nu a fost vinovat de accident și că toate distrugerile au apărut după ce mașina sa a fost acroșată din spate.

El a ripostat, postând: „Mașina s-ar fi distrus dacă aș fi lovit bariera la acea viteză. Toți sunt invidioși pentru că niciunul dintre ei nu deține una (n.r. o astfel de mașină puternică). Mă bucur doar că sunt bine. Doar un pic inflamat”, citează The Sun.

Recomandarile noastre