Drobul Annei Lesko face furori pe rețelele de socializare. Merită să încercați pentru că e delicios

Drobul Annei Lesko face furori pe rețelele de socializare. Merită să încercați pentru că e delicios
E Joia Mare și gospodinele au început pregătirile pentru masa de Paște. Ce spuneți ca anul acesta să preparați un drob nemaipomenit, după rețeta Annei Lesko?

Femeile din Republica Moldova sunt cunoscute ca fiind gospodine desăvârșite și cine stă la masa Annei Lesko uită cu desăvârșire de curele de slăbire.

Rețeta de drob de pui a Annei Lesko este foarte simplu de făcut și este pentru toate gusturile.

Și, pentru că suntem în pregătiri pentru masa de Paște, artista din Republica Moldova, propune astăzi o rețetă ușoară de drob de pui. Ca și ingrediente pentru acest preparat atât de delicios, artista folosește 1 kg ficat de pui fiert, 500 g pipote și inimi de pui fierte, 500 g carne de curcan fiartă, 4 legături de ceapă verde, 5 bucăți ceapă călită, 6 ouă.

Mai aveți nevoie de 4 legături de mărar, 4 legături de pătrunjel, 250-500 ml apă în care a fiert carnea de curcan, sare, piper, 4 ouă fierte. Se amestecă bine toate ingredientele și se pun la cuptorul încălzit la 180 de grade pentru aproximativ 60 de minute. Este extraordinar de bun și nu vă veți opri doar la o singură porție.

Expertă în bucătărie

Gospodină cu ștate vechi, Anna Lesko gătește pentru familie și prieteni și spune că a fost inițiată în această artă de bunica ei, care a învățat-o să gătească tot felul de bunătăți. „Am învățat din familie să gătesc, încă de când eram mică.

Era important pentru bunica și pentru mama mea ca fetele din casă să știe să gătească bine, să fim gospodine, să știm să coasem, să croșetăm. De mici ne-au învățat și mie chiar mi-a plăcut. Nu pot zice că și celelalte două surori ale mele au fost la fel de înnebunite după cusut, dar mie mi-a plăcut.

„Și tata face o mâncare foarte gustoasă”

La noi în casă, până și tata face o mâncare foarte gustoasă. Pentru mine e ceva normal să gătesc, deși văd că în ultima vreme e ceva wow! să intri în bucătărie. Să nu mai zic că mie chiar îmi place să fac mâncăruri care necesită mult timp. Fac colțunași, pe care stau să-i lipesc, plăcinte împletite. De la bunica am învățat cum să fac un aluat, cum să-l frământ, cum să am răbdare cu el.”, a mărturisit Anna Lesko pentru Viva.

Recomandarile noastre