După ce a ieșit din comă, Daniel Onoriu și-a surprins soția cu un gest romantic. „Merită, e iubirea mea!”

După ce a ieșit din comă, Daniel Onoriu și-a surprins soția cu un gest romantic. „Merită, e iubirea mea!”
După 55 de zile în comă și 105 zile de stat în pat, Daniel Onoriu e pe drumul cel bun. Dumnezeu a făcut minuni.

Daniel Onoriu așteaptă cu nerăbdare momentul în care va putea să meargă din nou. Își dorește enorm să plece cu soția în vacanță.

Daniel Onoriu și Isabela au sărbătorit șase ani de căsnicie. ”I-am zis să își cumpere orice și-ar dori, o mașină, diamante…”

A trecut tot ce a fost mai rău pentru Daniel Onoriu și Isabela. Viața merge înainte, cu rele, cu bune, iar cei doi au sărbătorit  pe 3 martie șase ani de căsnicie. Sigur că Daniel și-ar fi dorit ca acest moment să fie cu totul altfel și e nervos că nu-i poate cumpăra doamnei inimii sale, nimic.

”Mi-e milă de soția mea pentru cât a pătimit pentru mine, iar azi facem șase ani de căsătorie. Mă supără că nu pot să îi cumpăr nimic și nici nu mă pricep să cumpăr online. Dar i-am zis să își cumpere orice și-ar dori, o mașină, diamante, orice. Merită, e femeia mea, e iubirea mea! (…)

Săraca de ea face totul pentru mine. Azi noapte, de exemplu, nu am putut dormi de dureri și de supărare că nu pot să mă mișc, iar ea știa parcă tot ce vreau. Venea după mine, mă ducea la baie, îmi aducea fructe. Este o femeie minunată.”, a mărturisit pilotul pentru Fanatik.

A fost mutat într-un centru de recuperare

Dar Isabela e fericită că Dumnezeu a făcut cea mai mare minune și-l are lângă ea. E tot ce și-a dorit vreodată. În plus, Daniel a fost mutat la un centru de recuperare și viața își reintră ușor, ușor, în normal. Daniel a mărturisit că nu-și amintește nimic de perioada în care a fost în comă. Nici măcar nu a visat ceva. Și își dorește enorm ca atunci când va putea să meargă, să plece într-o vacanță într-o țară caldă, alături de soție.

”Cât am fost în comă, nu am visat absolut nimic. E ca și când m-am culcat aseară și m-am trezit azi. Recuperarea medicală va dura vreo două săptămâni. Fac piscină, fac fizioterapie de două ori pe zi. Nu am poftă de mâncare, nu mi-e nici foame, asta mă miră. (…)

Primul lucru pe care vreau să îl fac, atunci când îmi voi mai reveni, este să plec într-o vacanță. Cu nevasta mea, cu familia. Undeva unde este cald. În Dubai sau în Seychelles. Dar văd că e cam greu cu avioanele astea care tot cad, și acum mi-e un pic frică. E și război, sper să se calmeze lucrurile astea, e complicat și cumplit”, a mărturisit acesta.

„Nu mai îmi plac mașinile sport de niciun fel”

Excepțional pilot de raliuri, Daniel spune că nu mai suportă motocicletele și mașinile sport și preferă să conducă o mașină care să-i asigure confortul necesar. S-a săturat de adrenalină. ”Nu îmi e doar deloc de condus. M-am lăsat de curse, de sport, definitiv. Mi-am cumpărat trei motociclete puternice, iar acum stau în ploaie, nu le folosesc de niciun fel.

Mi-am cumpărat și un Ferrari, am mers cu el vreo 300 de kilometri, nu mai îmi place. Îmi plac mașinile mari, comode, solide, nu mai îmi plac mașinile sport de niciun fel, nu mă mai reprezintă”, ne-a precizat pilotul.

Sursă foto: instagram