După dramele din viața lui, Dezbrăcatu de la Cronica cârcotașilor a bifat-o și pe cea mai dureroasă: despărțirea de soție și copil

După dramele din viața lui, Dezbrăcatu de la Cronica cârcotașilor a bifat-o și pe cea mai dureroasă: despărțirea de soție și copil
Îl vedeți permanent cu zâmbetul pe buze, dar Dezbrăcatu are sufletul sfâșiat. A trecut prin mai multe întâmplări nenorocite în viața lui.

De ani buni ne aduce bucurie, dar nici Dezbrăcatu nu a fost scutit de suferință. Viața i-a demonstrat asta cu vârf și îndesat.

După dramele din viața lui, Dezbrăcatu de la Cronica cârcotașilor a mai bifat una. A divorțat

Pe numele său adevărat Codruț Kegheș, Dezbrăcatu a reușit de ani buni să rămână în top. Chiar dacă, asemenea oricărei persoane, a avut și bucurii, dar și multe supărări, acesta a fost mereu pus pe șotii și a lăsat tot greul în urmă. Dar asta nu înseamnă că în sufletul său nu a rămas un mare gol. Pentru că prezentatorul și-a pierdut sora și fratele în accidente cumplite.

„Sora mea a murit chiar de ziua mamei”

„Mama a mai fost căsătorită şi a avut doi copii. Din păcate, prima căsnicie s-a încheiat tragic: fostul ei soţ s-a spânzurat. (…) Mama s-a recăsătorit şi astfel am apărut eu pe lume. M-a născut la 40 de ani.

Din păcate, şi sora, şi fratele meu au avut un destin tragic. Sora mea a murit chiar de ziua mamei, pe 8 noiembrie 1979, la 26 de ani. Pentru că a fost muşcată de un câine turbat”, a șocat Codruţ Kegheş.

La șapte ani distanță, i-a murit și fratele

A urmat o altă tragedie, la șapte ani distanță. Fratele său, în vârstă de 30 de ani, a murit, după ce o poartă de serviciu a căzut peste el. ”Am încercat mereu să fiu alături de mama, să o încurajez şi să o iubesc. Acum, ea este foarte bolnavă. Și de multe ori îmi spune că am fost trimis de Dumnezeu pentru a avea grijă de ea.

Aş vrea să spun că omul din spatele lui “Cătălin Dezbrăcatu” este un om normal. Chiar dacă are problemele lui, ca orice alt om. Totuşi, zâmbetul este mai important decât orice”, a afirmat prezentatorul.

În 2014 a rămas singur, fără soție și copil

Din nefericire, nici lui nu i-a mers bine în viața personală. Prezentatorul a divorțat la începutul anului 2014. Zvonurile circulau dinainte, presa le-a tot consemnat.

Apropiaţi ai cuplului susţineau că Kegheş şi soţia lui, Laura, se înţelegeau din ce in ce mai puţin. Cei doi au luat de comun acord decizia de a se separa pentru un timp, chiar cu puţin înaintea Sărbătorilor de iarnă.

Laura a fost cea care a părăsit casa, iar la plecare l-a luat cu ea şi pe fiul lor, Ștefan. Artistul a rămas singur, chiar Dezbrăcat sufletește.

Divorțul a fost confirmat de Codruț Kegheș după Revelionul din 2014, în ianuarie.

 

Sursă foto: tvmania, cancan