Actrița Julia Fox se confruntă cu boli psihice grave. Acum a mărturisit tot

Actrița Julia Fox se confruntă cu boli psihice grave. Acum a mărturisit tot
Julia Fox dezvăluie problemele de ADHD și TOC (tulburare obsesiv compulsivă, cunoscută și ca OCD) cu care se confruntă.

Vedeta „Uncut Gems” a răspuns vineri unui fan care a întrebat-o dacă ar fi dispusă să „realizeze un videoclip despre parcursul în carieră știindu-se că este neurodivergentă”. Ocazia a fost perfectă pentru ca Julia Fox să își dezvpluie luptele „foarte dificile” atât cu ADHD, cât și cu TOC în cel mai recent TikTok pe care l-a realizat. Cu această ocazie, Fox și-a caracterizat sănătatea mintală ca fiind dificil de gestionat.

Tânăra de 32 de ani a explicat: „Am crize în care sunt ca în vârful lumii, și mă simt de parcă sunt invincibilă.  Și apoi am momente de tip profund stagnant. De parcă n-aș putea mișca un deget”. Fox, care a înregistrat clipul de 1 minut în care se confesează, dintr-o baie, probabil imediat după duș, a remarcat că „nu a vorbit niciodată cu adevărat despre aceste probleme” în mod public, dezvăluie Page Six.

@juliafox Replying to @auroriborealis ♬ original sound – Julia fox

„ADHD este cu adevărat dur”, a continuat ea.  „Am și un pic de TOC, ceea ce tocmai mi-am dat seama. Obișnuiam să număr numărul de litere din interiorul cuvintelor în capul meu și-mi doream ca  întotdeauna să ajungă la 10”, a mai spus vedeta. Fox a remarcat că atunci când nu „fumează iarbă”, ea „contorizează literalmente orice”.

De ce s-a despărțit Julia Fox de Kanye West

Fox a devenit faimoasă anul trecut în urma aventurii ei de scurtă durată cu Kanye West, pe care a încheiat-o în ianuarie 2022, după aproximativ șase săptămâni de relație.

Amintim că în acea perioadă, vedeta și-a aniversat ziua de naștere, iar Kanye West a răsfățat-o pe ea și pe prietenele sale, cu poșete Hermes. În timpul petrecerii, Julia Fox și prietenele ei au avut parte de o surpriză uriașă din partea lui Kanye West, care le-a făcut cadou genți Hermes Birkin.  Prețul unei astfel de genți poate varia între 25.000 de dolari până la aproape 200.000. Kanye i-a oferit Juliei un Birkin mare, în timp ce prietenele ei, vizibil încântate, au primit modele mai mici.

Julia Fox a mărturisit într-un interviu dat revistei ES din septembrie că despărțirea a fost declanșată de primul semn arătat de fostul ei partener ei, explicând că Ye „se confruntă cu diverse probleme nerezolvate cum ar fi capacitatea emoțională scăzută”. De când s-a despărțit de rapper, Fox a rămas în atenția publicului pentru spiritul ei îndrăzneț în zona modei.

Sursa foto: Instagram