După moartea Reginei, angajații de la palat își dau drumul la gură. „Asta e adevărata față a lui Meghan Markle” – Povestesc lucruri oribile!

După moartea Reginei, angajații de la palat își dau drumul la gură. „Asta e adevărata față a lui Meghan Markle” – Povestesc lucruri oribile!
Meghan Markle le-a făcut viața un calvar angajaților de la Buckhingham. „O narcisistă sociopată” au numit-o angajații de la palatul regal pe soția prințului Harry, din cauza comportamentului obsesiv pe care îl avea.

Porecla a fost dezvăluită într-o carte apărută recent. Plecarea ducilor de Sussex în SUA a dat la iveală detalii uluitoare despre Meghan Markle.

Cartea „Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown” descrie relația tot mai proastă a ducilor cu angajații regali, care se aflau în slunba celor doi. Din cauza atitudinii insuportabile a fostei actrițe, oamenii de la palat își spuneau „Clubul Supraviețuitorilor Sussex-ilor”. Aceștia au fost descriși de autorul cărții drept niște „oameni cumsecade care ar fi făcut orice ca cei doi soți să aibă succes.

Totuși, comportamentul lui Meghan i-a făcut pe aceștia să o numească pe soția Prințului Harry o „narcisistă sociopată”.

Era preocupată de a face rost de bani

La scurt după plecarea celor doi din sânul familiei regale britanice, angajații de la palat s-au gândit că Meghan și-a premeditat această ieșire. Era preocupată doar de a găsi un mod pentru a face rost de bani.

„Voia să fie respinsă, pentru că era obsedată de acest lucru (n. bani) încă de la început”, a spus unul dintre angajații de la palat.

În aceeași carte se menționează că Meghan Markle era tot mai apăsată de îndatoririle regale, iar problemele au putut fi observate încă de la primul turneu regal făcut în calitate de Ducesă de Sussex.

„Cu toate că îi plăcea atenția primită, Meghan nu înțelegea ce rost aveau acele plimbări printre mulțimi și strângerea mâinilor atâtor străini”, se arată într-un pasaj al cărții „Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown”.

Asistenta personală a demisionat

Dezvăluiri șocante despre comportamentul lui Meghan Markle au apărut în spațiul public, la scurt timp de la nunta cu prințul Harry. Deși pare calmă, și politicoasă în realitate nu ar fi chiar aşa. La doar şase luni după nunta ei cu prinţul Harry, asistenta ei personală a demisionat.

Amy Pickerill a renunțat la job din cauza comportamentului ducesei de Sussex faţă de angajaţii Casei Regale. Aceasta ar fi spus că Meghan „are o atitudine dificilă” şi că relaţia ei cu angajaţii din Palatul Kensington e una destul de spinoasă.

„Meghan a venit cu o atitudine superioară şi cu foarte multe pretenţii. Regina e foarte nemulţumită de felul în care îi tratează pe angajaţi şi i-a atras atenţia în nenumărate rânduri”, a dezvăluit Daily Mail.