După tată, Britney Spears o acuză acum pe mama ei: „Știu exact ce ai făcut!”

După tată, Britney Spears o acuză acum pe mama ei: „Știu exact ce ai făcut!”
Abia ce a scăpat de sub tutela tatălui, că Britney Speras nu are liniște. A plecat în vacanță ca să celebreze eliberarea. Apoi a împodobit bradul de Crăciun. Ieri, s-a răzbunat.

În timp ce toată lumea credea că vedeta se va liniști și își va vedea de viață, și, poate, va reîncepe să susțină con certe, Britney Spears o acuză acum și pe mama ei. Vedeta susține că Lynne a fost, de fapt, adevăratul „creier ”al calvarului ei de 13 ani. „ Tata nu este suficient de deștept ca să se gândească vreodată la o tutelă”, a spus Britney Spears, care a acuzat-o marți pe mama ei, Lynne, că este arhitectul situației juridice care i-a restricționat fiecare mișcare în ultimii 13 ani.

Cântăreața a răbufnit, furioasă, pe Instagram. „Știi exact ce ai făcut. Tatăl meu nu este suficient de deștept încât să se gândească vreodată la o tutelă. Cel mai periculos animal din lume este o femeie tăcută zâmbitoare. (…)

Tatăl meu poate că a început tutela acum 13 ani… dar ceea ce oamenii nu știu este că mama mea este cea care i-a dat ideea. Nu voi primi niciodată acei ani înapoi. Mi-a distrus viața în secret… (…)”, a scris artista, care și-a încheiat postarea cu o înjurătură. Spears, în vârstă de 39 de ani, a șters rapid textul, la scurt timp după ce a lansat uluitorul atac la adresa mamei sale, scrie Daily Mail.

Mama artistei a spus mereu că a susținut-o

Amintim că mama cântăreței, Lynne Spears, a dat, în iulie, o declarație sub jurământ în sprijinul încercărilor fiicei sale de a-și îndepărta tatăl din funcția de tutore. „Îmi este clar că James P. Spears este incapabil să pună interesele fiicei mele înaintea propriilor sale atât la nivel profesional, cât și la nivel personal”, a spus ea.

Cu toate acestea, Jamie a răspuns, acuzând-o pe Lynne că este o mamă absentă și susținând că Britney îi plătea 150.000 de dolari pe an pentru conacul ei din Louisiana. „În contrast puternic, se pare că Lynne este cea care nu este capabilă să pună interesele fiicei sale înaintea propriilor ei, se arată în declarația lui Jamie Spears. Lynne nu a fost implicată în viața fiicei ei în majoritatea ultimilor 12 ani”, a menționat bărbatul.

Jamie Spears a cerut și el să se încheie relația de tutelă asupra fiicei sale

Acuzațiile lui Britney Spears împotriva mamei sale au venit în timp ce tatăl ei a făcut cea mai puternică mișcare de până acum pentru a pune capăt aranjamentului. Jamie Spears, în vârstă de 69 de ani, a depus pe 7 septembrie o petiție în care el cere să fie retrasă tutela asupra fiicei sale.  Iar marți, el i-a spus judecătorului Brenda Penny că se retrage în mod oficial din aranjament, spunând că este epuizat de disputa legală.

În actele instanței, obținute de TMZ, avocații bărbatului scriau: „Jamie își iubește și își întreține necondiționat fiica. Punct. Așa cum a făcut toată viața ei, Jamie va face tot posibilul pentru a o proteja și a avea grijă de ea. În ultimii 13 ani, asta a inclus rolul de tutore al ei. Acum, cere să-și încheie mandatul de tutore. Acesta a spus că predă toate dosarele și documentația lui colectivului de avocați a fiicei sale, indiferent de hotărârea judecătorului, pentru că nu mai vrea să aibă de-a face cu asta”.

Amintim și că Jamie Spears fusese plătit cu 16.000 de dolari pe lună pentru gestionarea averii de 60 de milioane de dolari a fiicei sale.

Sursa foto: Instagram / Daily Mail