Scarlett și iubitul ei, Colin Jost s-au căsătorit. Nu au așteptat să treaca pandemia de COVID-19, ba chiar au profitat de restricțiile impuse din cauza virusului pentru a avea o ceremonie cât mai restrânsă.
Nunta cuplului a fost anunțată, inițial, de „Meals on Wheels America”, pe 29 octombrie. ONG-ul sprijinit de foarte mulți ani de actriță a primit acordul să facă ei, în premieră, marele anunț.
„Suntem încântați să anunțăm în premieră că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit în acest weekend, într-o ceremonie intimă la care au participat familia și prietenii foarte apropiați ai cuplului, ținând cont de restricțiile impuse de pandemia COVID-19. Dorința cu care cuplul a pornit în acest nou capitol al vieții este să ajute persoanele în vârstă, vulnerabile, în aceste vremuri dificile.”, a transmis organizația menționată.

Presa străină scrie că cei doi nu au planificat nunta cu două săptămâni înainte de data la care s-a petrecut, deși Jost a spus, într-un interviu acordat în vară, că nu crede că vor face marele pas în acest an, din cauza pandemiei.

O sursă a declarat pentru revista People că „Și-au dorit o ceremonie liniștită, privată, alături de cei mai apropiați membri ai familiei și alături de câțiva prieteni buni. Și le-a ieșit!”. Nunta a avut loc la reședința lui Scarlett, în Palisades, New York.

 

Recent, blonda a fost surprinsă în public, plimbându-se pe străzile orașului ca și cum ar fi fost o anonimă. Pe mâna ei strălucea o verighetă impunătoare, semn că totul a fost ca la carte.
În plus, soțul ei a fost și el zărit cu noua bijuterie pe deget în emisiunea TV pe care o prezintă – el fiind scriitor, comedian și actor.

Cei doi formează un cuplu din 2017, cunoscându-se în emisiunea „Saturday Night Live”. În 2019, Colin i-a pus marea întrebare lui Scarlett Johansson oferindu-i un inel cu diamant de 11 carate și cu o valoare estimată la 400.000 de dolari.

Colin este la prima căsătorie, însă actrița, nu. Ea a mai fost căsătorită cu Ryan Reynolds și cu afaceristul francez Romain Dauriac. Ea și Dauriac au împreună o fiică pe nume Rose, în vârstă de 6 ani.

Cardi B se ceartă cu hinduși. Cum a supărat credincioșii

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri