Ea e femeia care i-a luat mințile lui Cristi Minculescu. Celebrul cântăreț iubește o tinerică

Ea e femeia care i-a luat mințile lui Cristi Minculescu. Celebrul cântăreț iubește o tinerică
Cu câțiva ani în urmă, Cristi Minculescu a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții. Dar Dumnezeu a făcut o altă minune.

Cristi Minculescu și Rodica, soția sa, au trăit o poveste de dragoste cum rar mai vezi. Dar cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Ea e femeia care i-a luat mințile lui Cristi Minculescu. Celebrului cântăreț nu-i pasă de ce zice lumeaboala

L-a iubit atât de mult pe bărbatul vieții ei, încât a decis să îi doneze o parte din ficatul său. Dar pentru că căile dragostei sunt mai mult decât încurcate, Rodica și Cristi Minculescu au ales să se despartă. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat între celebrul artist și partenera sa de viață, dar s-a ajuns la divorț.

Cristi Minculescu pare însă că nu suferă, pentru că și-a găsit o nouă iubită, în timp ce fosta sa soție a hotărât să se stabilească în Germania. Cine este femeia care l-a făcut pe cântăreț să-i tresalte inima? Potrivit mediaflux.ro, nimeni alta decât cea care se ocupă de trupa sa.

Cei doi nu se feresc de absolut nimeni și mai nou au început să se afișeze în public, ținându-se de mână și comportându-se ca doi adolescenți care abia au descoperit iubirea adevărată. Mai nou, aceștia au fost văzuți cum se plimbau fericiți prin parc, dar și la un restaurant luxos din Capitală.

Boala de care suferă Cristi Minculescu

Cristi Minculescu a vorbit și despre boala ereditară pe care o are atât el cât și sora lui, dar și despre momentele grele prin care trece: polichistică hepatoacută.

„Este o boală ereditară pe care o am atât eu, cât și sora mea. A fost foarte greu, bineînțeles. Toți cei care au fost diagnosticați cu o boală gravă știu cât de greu este și psihic, fizic nu mai spun. Dar eu am fost un norocos al sorții și am reușit să ies învingător din această încercare. De regretat…poate faptul că la momentul respectiv nu am explicat public mai bine care este cauza aceste boli și atunci am lăsat loc unor speculații și comentarii care nu au nicio legătură cu realitatea”, a povestit vedeta.