Ed Sheeren transformă în aur tot ce atinge. I-au luat halba de la gură și au vându-o, ad hoc, pe un sac de bani

Ed Sheeren transformă în aur tot ce atinge. I-au luat halba de la gură și au vându-o, ad hoc, pe un sac de bani
Ed Sheeran a făcut furori și la Oktoberfest. Starul pop britanic a fost prezent la festivalul de la Frankfurt, iar halba din care a băut bere s-a vândut cu o sumă uluitoare!

Marele Consiliu al Asociaţiilor Carnavalului din Frankfurt a achiziționat obiectul din care a savurat Ed Sheeran o bere rece, după un concert recent. Cântărețul britanic a participat la Oktoberfest alături de câteva persoane din anturajul său.

Halba de bere din care a băut starul pop britanic a fost vândută pe eBay cu 1.960 de euro vineri, 7 octombrie, potrivit anunțului co-organizatorulului festivalului, Kai Mann, potrivit DPA.

Marele Consiliu al Asociaţiilor Carnavalului din Frankfurt a anunțat că cei aproape 2.000 de euro vor fi folosiţi pentru a finanţa construcţia unei noi şcoli în Republica Dominicană.

”Vom lua ADN-ul din resturile de bere din stein şi-l vom clona, şi apoi Ed Sheeran ni se va putea alătura în fiecare an la Oktoberfest”, a glumit purtătorul de cuvânt al Marelui Consiliu, Uwe Forstmann.

Sheeran a avut chiar şi o apariţie neaşteptată pe scenă, purtând Lederhosen şi ţinând în mână stein-ul. Artistul în vârstă de 31 de ani a interpretat hitul său ”Perfect” şi clasicul ”Everybody” al celor de la Backstreet Boys.

Melodia cu două milioane de vizualizări în 24 de ore

Pe 24 aprilie 2022, cântăreţul britanic a lansat videoclipul piesei „2step”, filmat la Kiev, în Ucraina, înainte de invazia forţelor ruse, care a început la 24 februarie. Artistul a spus că va dona banii obţinuţi din vizualizările videoclipului de pe YouTube unei fundaţii care ajută refugiaţii ucraineni. În 24 de ore, melodia a depăşit două milioane de vizualizări.

„Am filmat videoclipul pentru «2step» în oraşul Kiev, Ucraina, înainte să înceapă actele devastatoare de violenţă. A fost prima dată când am vizitat ţara şi m-am simţit atât de bine primit în timpul şederii mele acolo, toată lumea, de la echipa de producţie până la numeroşii oameni pe care i-am întâlnit de-a lungul zilelor mele libere.

Ucraina este o ţară mândră şi rezistentă şi sunt recunoscător că am avut şansa de a filma videoclipul meu acolo. Sunt alături de Ucraina şi voi dona drepturile de autor din înregistrările mele de pe YouTube ale videoclipului către Apelul umanitar al DEC pentru Ucraina,” a transmis solistul, într-un mesaj publicat chiar la începutul videoclipului.

Foto: instagram