Ei sunt nepoții marelui actor Florin Zamfirescu! Și tatăl copiilor e la fel de bun, dar să-i vedeți pe micuți!

Ei sunt nepoții marelui actor Florin Zamfirescu! Și tatăl copiilor e la fel de bun, dar să-i vedeți pe micuți!
Așa tată, așa fiu! Dar să îi vedeți pe nepoți! Cei mai mici actori din familia lui Florin Zamfirescu sunt Ștefan și Matei, nepoții actorului. Ei debutează în filmul "Dirijorul tăcerilor" care va avea premiera săptămâna următoare.

Actorul Florin Zamfirescu și fiul lui, Vlad, sunt actori. Unul este foarte îndrăgit, cu o carieră de peste 50 de ani. Fiul este ”pe val”, în plină ascensiune și ca manager de teatru, nu numai ca actor excepțional. Dar, din urmă vin și cei doi nepoți ai lui Florin Zamfirescu, Ștefan și Matei. Micuții vor juca în primul lor film.

Ei sunt nepoții marelui actor Florin Zamfirescu

Florin Zamfirescu (72 de ani) nu a prea avut timp să stea alături de copiii lui. După ce a divorțat la 25 de ani de mama lui Vlad (47 de ani), actorul nu și-a văzut primul său copil până când acesta avea 12 ani. Multă vreme cei doi s-au ”tatonat”, au încercat să se cunoască, dar nu a mers totul foarte bine, după cum povestea Florin Zamfirescu. Însă, a trecut timpul, iar Vlad Zamfirescu a devenit actor, regizor, director de teatru.

Vlad Zamfirescu este căsătorit cu coregrafa Mihaela Zamfirescu, iar copiii lor debutează săptămâna viitoare în film. Un adevărat clan de actori. Copiii Ștefan (11 ani) și Matei (13 ani) joacă în filmul „Dirijorul tăcerilor”, regizat de Ovidiu Georgescu.

Florin Zamfirescu (72 de ani) și fiul, Vlad Zamfirescu (47 de ani) au jucat împreună în piese de teatru sau în seriale de televiziune precum „Inimă de țigan” sau „Regina”.

Nepoții lui Florin Zamfirescu debutează în film

Vlad Zamfirescu spune că cei doi fii ai lui au fost selectați la un casting, pentru rolurile din filmul „Dirijorul tăcerilor”. Lansarea în cinematografe va fi pe 8 octombrie.

„Amândoi băieții din film sunt ai mei, însă eu nu i-am împins spre zona asta. Au fost aleși la casting de regizor, dar nu le-am propus să intre în zona asta de cinema sau de teatru. Unul dintre ei, cel mic, îl joacă în film chiar pe fiul meu, iar celălat, mai mare, are o scenă în care se plimbă cu bicicleta și vorbește engleză.

Nu știu dacă se vor face actori, vom vedea mai târziu. Sunt curios cum va primi publicul filmul. Am filmat în 2018 și să vedem ce va urma. Eu mă duceam la teatru cu tata, cu Florin Zamfirescu, dar puțin, pentru că nu eram în București.

Dar verile sau la început de stagiune mergeam și eu la teatru. Și mi-a plăcut ce am văzut acolo, prin culise, din moment ce am urmat acest drum. De mic am cochetat cu pantomima, cu teatrul, am jucat în spectacole. Nu a fost greu să iau și eu microbul teatrului”, a povestit Vlad Zamfirescu pentru click.ro.

Cei doi nepoți ai marelui actor Florin Zamfirescu, Ștefan și Matei, vor juca în primul lor film

Florin Zamfirescu, patru mariaje

Florin Zamfirescu a avut o viață amoroasă tumultoasă. Cu prima soție s-a căsătorit când aceasta era deja însărcinată cu Vlad, primul lui copil. Au divorțat însă repede, când avea doar 25 de ani.

A doua soție a fost actrița Valeria Sitaru, care i-a dăruit o fată, pe Ștefana Samfira. Cei doi au fost căsătoriți 12 ani. ”Am sesizat la un moment dat că devenisem ca un frate și o soră. Aveam doar 38 de ani, eram prea tineri să ne resemnăm”, a povestit Zamfirescu într-un interviu pentru ”Tabu”.

Cu actrița Cătălina Mustață a fost căsătorit 20 de ani, până în 2012. Au divorțat civilizat, la notar, fără partaj. Ulterior a început un scandal monstru, actorul povestind că fosta soție i-a vândut și mașina care trebuia să-i rămână lui.

Și-a găsit liniștea la 66 de ani, când a întâlnit-o pe Daciana, de profesie medic.