Ellie White intervine în scandalul morții lui Arthur

Ellie White intervine în scandalul morții lui Arthur
Presa din toată Europa a scris despre moartea ursului Arthur, și anume că a fost împușcat de un prinț, iar situația încă e dezbătută la nivel național.

Și cântăreața Ellie White intervine în scandalul morții lui Arthur. Ursul a fost împușcat de Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein. Cântăreața Ellie White a răbufnit în urma asasinării ursului brun din țara noastră în contextul în care vânătoarea de urși este interzisă în România.

Prințul Emanuel, care trăiește în Austria, a beneficiat de o derogare pentru a ucide o femelă ce ar fi atacat anul trecut mai multe ferme. Se pare că prințul a ucis, în martie, un mascul care trăia în inima pădurii și care nu se apropiase niciodată de locuințe, după cum susține Gabriel Păun, președintele ONG-ului Agent Green, au explicat publicațiile internaționale.

Ellie White intervine în scandalul morții lui Arthur

„7.000 de euro costă o viață de urs în România! (…). Pentru mulți dintre noi, 7.000 de euro înseamnă o sumă mare, însă, pentru o viață neprețuită, înseamnă doar dispreț, lăcomie, lipsa de respect față de minunățiile acestei țări și față de viața unui animal care NU a greșit cu nimic altceva decât cu faptul că a existat timp de 17 ani și a avut «nesimțirea» de a fi un exemplar superb!

Această «nesimțire» i-a atras moartea, iar moartea a venit sub formă unui mișel de prinț austriac care a cumpărat autorizație de la angajații Guvernului României cu 7000 de euro!!

(…). Să vă fie rușine!!! Tuturor celor care au avut de a face cu această moarte inutilă a unui exemplar de urs care nu a mai fost văzut în țară noastră de ani de zile, un urs care trebuia să ne facă țară mândră că a ales să își trăiască viață aici! În schimb, voi l-ați ucis cu lașitate și v-ați lăcomit la 7. 000 de euro! Nu meritați să ne apărați interesele! Nu meritați să ne respirați aerul și să vă bucurați de minunățiile acestei țări! Eu v-aș exila în Austria, alături de prințul vostru! (…)”, a scris artista pe blogul său.

Cine este Ellie White

Elena Baltagan, cunoscută mai mult după numele de scenă Ellie White, este o cântăreață română de muzică dance și house, în vârstă de 37 de ani. Cariera ei muzicală a început în 2003, moment în care a fost solicitată să colaboreze cu trupa DJ Project, devenind solista proiectului.

Este căsătorită cu Doru Tocan și mamă a doi copii – un băiat și o fetiță.

Sursa foto: Instagram

Robert Downey Jr. e în doliu. Chiar el a anunțat vestea tragică

Recomandarile noastre