Elvis Presley nu a putut trece niciodată peste pierderea mamei sale. Cine îl consola

Elvis Presley nu a putut trece niciodată peste pierderea mamei sale. Cine îl consola
În timpul unei conferințe pentru noul film biografic „Priscilla”, la Festivalul de Film de la Veneția, Priscilla Presley a dat detalii incendiare despre căsnicia cu marele Elvis Presley.

Priscilla Presley a povestit și despre momentul în care l-a cunoscut pe Elvis, când ea avea doar 14 ani, iar el 24 de ani. Cei doi și-au unit destinele șapte ani mai târziu.

Priscilla Presley nu a fost doar iubita lui Elvis, ci și cea mai bună prietenă a lui. Ea a reușit să-l consoleze ori de câte ori povestea despre moartea mamei sale, peste care nu a trecut niciodată. Deși părinții nu au văzut inițial cu ochi buni iubirea lor, a reușit să treacă peste tot și să fie cu marea sa iubire.

„Temerile sale, speranțele sale, pierderea mamei sale, pe care nu a depășit-o niciodată”

„A fost foarte dificil pentru părinții mei să înțeleagă că Elvis ar fi interesat de mine și de ce. Elvis îmi spunea tot ce avea pe suflet. Temerile sale, speranțele sale, pierderea mamei sale, pe care nu a depășit-o niciodată, niciodată. Iar eu stăteam acolo pentru a-l asculta și pentru a-l consola. Asta a fost cu adevărat legătura noastră.

Elvis și Priscilla, momente de neuitat

„Era foarte amabil, foarte blând, foarte iubitor. Dar a respectat și faptul că aveam doar 14 ani”

Chiar dacă aveam 14 ani, eram mai matură pentru vârsta mea. Asta a fost atracția. Iar oamenii se gândesc: „Oh, a fost sex, a fost asta”. Nu este deloc așa. Nu am făcut niciodată sex cu el. Era foarte amabil, foarte blând, foarte iubitor. Dar a respectat și faptul că aveam doar 14 ani. Eram mai mult în minte și în gând și asta a fost relația noastră.”, a povestit fosta soție a lui Elvis.

„Nu a fost pentru că nu l-am iubit. El a fost dragostea vieții mele”

S-au iubit nebunește, dar relația s-a terminat în anul 1972, când Priscilla l-a părăsit, deși și în acel moment îl iubea enorm. „Nu a fost pentru că nu l-am iubit. El a fost dragostea vieții mele. A fost stilul de viață care a fost atât de dificil pentru mine. Și cred că orice femeie se poate identifica cu asta.”, a povestit Priscilla. Filmul cu același nume, scris și regizat de Coppola va ajunge în cinematografe pe 27 octombrie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre