Este cea mai puternică rugăciune care se rostește în ziua de Crăciun. Aduce sănătate, bunăstare și noroc

Este cea mai puternică rugăciune care se rostește în ziua de Crăciun. Aduce sănătate, bunăstare și noroc
Cadouri frumoase, brad împodobit, colinde, brad, miros de portocale și multă veselie. Vine Crăciunul, sărbătoarea care ne unește și ne face parcă mai buni. Deschideți larg porțile inimilor și lăsați să pătrundă dragostea pruncului Iisus.

De asemenea, începând cu Ajunul Nașterii Domnului și până când se termină această mare sărbătoare, rostiți aceste cuvinte și veți vedea că viața vi se va schimba total.

„Duhule Sfânt, te rog să-i ajuţi, chiar în acest moment. Acolo unde există durere, te rog să le dăruieşti pacea şi mila Ta”

Este o rugăciune pe care toți creștinii trebuie să o rostească cu sufletul curat și inima plină de speranță, pentru binele familiei, pentru nădejde, pentru sănătate și bunăstare. „Tată din Ceruri, te rog să-mi binecuvântezi familia, prietenii, rudele şi pe cei pe care îi iubesc, şi pe cei care citesc această rugăciune chiar acum.

Arată-le Tu o nouă imagine a dragostei şi puterii Tale nemărginite. Duhule Sfânt, te rog să-i ajuţi, chiar în acest moment. Acolo unde există durere, te rog să le dăruieşti pacea şi mila Ta. Acolo unde există îndoială, te rog să le inspiri o încredere înnoită prin Harul Tău. Unde există o nevoie, te rog să le-o împlineşti.

„Iartă-le lor păcatele făcute cu voie sau fără de voie, cu ştiinţa, din neştiinţă sau pe cele pe care nu şi le amintesc”

Binecuvântează-le Tu căminul, familia, munca, dă-le Înţelepciune şi Lumina în viaţa lor. Binecuvântează-i când pleacă şi când se întorc acasă, mergi înaintea lor şi deschide-le calea. Călăuzeşte-i şi ocroteşte-i clipa de clipă în toată viaţa lor.

Iartă-le lor păcatele făcute cu voie sau fără de voie, cu ştiinţa, din neştiinţă sau pe cele pe care nu şi le amintesc. Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfântă, În Numele Fiului Tău, Iisus Hristos. Doamne Tată, Fiule şi Duhule Sfânt, vă mulţumesc că veţi face mai mult decât pot eu cere. Amin!”

Recomandarile noastre