Ce apariție spectaculoasă! Trup tras prin inel, picioare frumoase, decolteu adânc, plete lungi și ondulate. Așa a devenit o mare vedetă acum șase ani, dar de atunci și-a schimbat total look-ul, de mai multe ori.

Este de nerecunoscut! Și-a tăiat pletele faimoase

Thomas Neuwirth (32 de ani) s-a născut pe 6 noiembrie 1988, într-un sătuc din Austria. Din adolescență el a recunoscut că este gay, ceea ce i-a făcut viața mizerabilă în mica localitate.

De la 18 ani a început să se numescă Conchita Wurst, o femeie cu barbă. Avea 26 de ani când a câștigat concursul Eurovision 2014, reprezentând Austria.

Piesa interpretată de Conchita, Rise like a Phoenix, a fost ascultată de peste 37 de miloane de admiratori.

Melodia „Rise like a Phoenix” a câștigat concursul, iar Conchita Wurst a intrat în istorie drept al doilea transsexual care se impune la Eurovision, după Dana International (Israel) în 1998.

La șase ani distanță, bărbatul cu barbă, unghii vopsite, sutien fals și haine feminine nu mai seamănă deloc cu persoana care a câștigat renumitul concurs muzical.

Ajuns la 32 de ani, Thomas Neuwirth arată total diferit, după ce a încercat mai multe schimbări de look, dar continuă să cânte.


Cum arată iubita lui Michael Jackson din videoclipul Thriller, la vârsta de 60 de ani

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri