Este actriță de comedie și cântăreață. Însă, celebritatea ei a venit de pe Internet. Samantha Ramsdell postează des filmulețe când înghite cantități uriașe de mâncare. Deschide gura și îndeasă un sandviș gigant, un măr întreg, ori o porție zdravănă de cartofi prăjiți.

@samramsdell5

On this weeks journey to find the biggest and best sandwiches.. I went to Queens, NY to visit Brothers Ravioli – SO MUCH CHEESE! 😍#WelcomeBack

♬ SUNNY DAY – Matteo Rossanese

Are cea mai mare gură din lume

Samantha Ramsdell este, oficial, femeia cu cea mai mare gură din lume. Guinness World Records a confirmat că actrița americană este deținătoarea recordului pentru cea mai mare gapă din lume pentru o femeie. Gura ei măsoară 6,56 centimetri. Femeia a spus că a știut întotdeauna că are o gură mare, dar abia când „copiii TikTok” au subliniat că ar putea avea o gură de dimensiuni record, a fost încurajată să meargă la înregistrare. „Nu m-am gândit niciodată că ar fi posibil să fiu atât de faimoasă de pe gura mea”, a spus ea.

Ca mulți alți internauți, Samantha a acceptat provocările de pe TikTok. Internauții i-au cerut să mănânce două gogoși deodată, iar ea a plusat și a găgat trei gogoși în gura larg deschisă. A pus și un măr întreg, o porție de cartofi prăjiți și un sandviș uriaș.

Videoclipurile sale sunt urmărite de aproape 45 de milioane de internauți. Totuși, nu a fost întotdeauna distractiv aceste ”jocuri”. Ramsdell a spus că a fost agresată în pentru dimensiunea gurii. Acum, la 31 de ani, Samantha Ramsdell își îmbrățișează caracteristica unică.

Inițial, americanca se sfia să arate că este deosebită. A fost incurajată de utilizatorii TikTok. Acum consideră că este „unul dintre cele mai mari și mai bune lucruri despre mine. Este superputerea mea. Este lucrul care te face unic și special”, a spus ea.

„Toată lumea ar trebui să sărbătorească ceea ce îi face diferiți”. Samantha Ramsdell speră să aibă într-o zi propriul spectacol, folosindu-și umorul, inteligența și cântând. Sursa: guinnessworldrecords.com


Alexandru Lulescu, actor de Cartea Recordurilor. A fost printre primii artiști de stand-up

Catedrala Mântuirii Neamului, de Cartea Recordurilor

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp