Eva Măruță chiulește de la grădiniță după un plan. Este absolut adorabil ce i-a spus tatălui ei. VIDEO

Eva Măruță chiulește de la grădiniță după un plan. Este absolut adorabil ce i-a spus tatălui ei. VIDEO
Eva Măruță chiulește de la grădiniță, însă știe cum să își „amețească” tatăl celebru să o ierte. Adorabil ce i-a spus Eva lui Cătălin Măruță.

Grea e viața cu copii, mai ales când aceștia cresc puțin și încep să „te lucreze” la punctul sensibil. Prin asta trece și Cătălin Măruță, cu fiica sa Eva, care are doar 5 ani. Tânăra este deja celebră pe internet și își surprinde părinții cu inteligența ieșită din comun, dar și cu faptul că are mereu replicile la ea. Recent, Măruță a dezvăluit cum chiulește fiica sa, Eva, de la grădiniță. 

Micuța a ales să nu mearga la „grădi”, însă părinții s-au supărat pe ea, astfel că tânăra a pus la cale un plan sigur. Totul a fost dezvăluit pe Instagram-ul lui Măruță, acolo unde acesta s-a plâns de situație și a dat-o de gol de fiica sa. 

Cum chiulește Eva Măruță de la grădiniță. S-a apucat de plantat flori ca să fie iertată 

Pe data de 11 mai, Eva nu a avut chef să meargă la grădi. De fapt problema cică ar fi veche, după cum a mărturisit chiar Cătălin Măruță, în cadrul unei emisiuni. Se pare că problema era legată de un coleg care se purta urât cu ea. Se pare că lucrurile nu s-au rezolvat, căci Eva s-a hotărât din nou să chiulească. 

Bineînțeles că tatăl ei s-a supărat, astfel că tânăra s-a apucat de plantat flori în grădină, pentru a fi iertată. Eva s-a filmat și a trimis video-ul la Măruță, care l-a urcat pe Instagram. „Bună tati! Uite, am făcut toate florile astea pentru tine, pentru că mi-am dat seama că ești supărat. Uite câte mai am de plantat! Și am și aici pământul și abia aștept să le plantez pe toate. Să știi că e o activitate foarte frumoasă. Și îmi pare rău, îți promit că mâine mă duc la grădi. Paaa, te iubesc! Pa mami!”, a spus Eva, în cel mai adorabil mod posibil. 

„Mesajul ăsta l-am primit eu azi de la Eva, pentru că n-a vrut să mearga la grădiniță. Dar mâine mi-a promis că merge. S-o cred, să n-o cred?”, a fost replica lui Măruță. Nu știm exact dacă Eva ar trebui crezută sau nu, însă cu siguranță micuța este adorabilă, iar asta îi aduce câteva puncte în plus. 

Foto: Instagram

Exclusiv. Cântecele preferate de Smiley când era mic. Nu o să vă vină să credeți ce cânta pe oliță

Recomandarile noastre