Exclusiv. Alex Bodi și Ema Uta, filmați într-un moment plin de pasiune. Iubirea lor atinge cote maxime

Exclusiv. Alex Bodi și Ema Uta, filmați într-un moment plin de pasiune. Iubirea lor atinge cote maxime
Alex Bodi o răsfață pe noua sa iubită, Ema Uta, cum nu s-a mai văzut. A dus-o în Maldive unde o ține într-o locație de lux, cum rar s-a mai văzut. Bianca Drăgușanu, care a fost și ea în Maldive, în trecut, nu a avut parte de așa un tratament de fițe.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu dovedește încă o dată că știe cum să trăiască la cote maxime, bucurându-se de fiecare oportunitate pe care i-o dă viața. Iar momentele în care se afișează cu noua sa cucerire sunt epice și dese. Odată devenită oficială relația dintre el și blondina Ema Uta, nimic nu mai stă în calea fericirii lor. Cei doi s-au și filmat în plin act de iubire, demonstrând tuturor gurilor rele că pasiunea lor e de-a dreptul incandescentă.

După ce relația lor a fost mult timp ținută la secret, și după ce au trecut chiar și printr-o despărțire, de aproximativ o lună, Alex și Ema trăiesc clipe care le vor lăsa cele mai frumoase amintiri. Sunt așa pasionali unul cu altul încât nu mai vor decât să arate asta și lumii întregi, după ce relația a fost asumată public.

Fostele iubite îi poartă sâmbetele lui Alex Bodi

În ceea ce le privește pe fostele sale, probabil fiecare are propria părere. Bianca Drăgușanu a început să își vândă sandalele și poșetele nefolosite din garderobă, după ce fostul ei soț a plecat într-o nouă vacanță exotică. Pe de cealaltă parte, fosta logodnică rusoaică a rămas cu un gust amar după  ce a fost din nou înșelată și părăsită de Bodi pentru o altă blondină.

„Această persoană nu se va schimba niciodată. Ştiu asta. El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză. Ar fi fost o surpriză dacă era un om decent şi matur, responsabil pentru cuvintele sale. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”, a declarat Daria Radionova la Antena Stars, după separarea de afacerist.

Bodi și Uta au plecat în Maldive la business class, iar acolo sunt cazați într-un bungallow deasupra apei, cât o vilă, pentru care Alex Bodi scoate  câteva mii de euro pe noapte. Cazarea lor este una dintre cele mai scumpe din țară, are acoperiș rabatabil, tobogan, jacuzzi și alte fițe.

Sursa foto – video: Instagram

Recomandarile noastre