Exclusiv. Bodi își dorește harem cu Ema Uta, Iulia Salagean și Daria Radionova. Regele sălilor de sport le amețește cu povești nemuritoare

Exclusiv. Bodi își dorește harem cu Ema Uta, Iulia Salagean și Daria Radionova. Regele sălilor de sport le amețește cu povești nemuritoare
Scandalul momentului, între fosta nevastă și actuala iubită a lui Alex Bodi, e motiv în plus ca fiecare să apară la televizor și, practic, să își facă reclamă. Nu e de mirare, astfel, că afaceristul nu ratează ocazia, mai ales că e  prins și într-un alt scandal, cu manelistul Florin Salam, care e supărat pentru implicațiile din contractul care presupunea un proiect derulat în Metaverse.

Alex Bodi a oferit o serie de declarații exclusive la Antena Stars despre relația actuala parteneră, Ema Uta, dar și cea în care se află cu mama fetiței lui, Iulia Sălăgean. Bărbatul a ținut să ofere detalii despre cum merg lucrurile cu actuala sa iubită, pe care o răsfață cu vacanțe exotice și nu numai. Dar, mai ales, a vorbit despre legătura cu mama fiicei sale, de care nu poate sta deoparte. Are motive întemeiate: copilul. Dar și faptul că Iulia Sălăgean e și ea frumoasă de rupe.

Lucru de înțeles, după ce papaprazzii l-au surprins atingând-o pe fund pe mama fetiței lui, în public. După faza respectivă, se pare că Ema Uta i-a dat un ultimatum: să rupă legătura cu fosta soție.

Alex Bodi, lovitură pentru Ema Uta: nu poate sta deoparte de Iulia

Reacția musculosului nu a fost pe placul Emei: „Sunt niște copilărisme, fiind într-o relație te deranjează ceva, pe altă persoană o deranjează altceva fiecare gest, fiecare cuvânt, fiecare telefon este interpretabil, sunt mai multe lucruri care se acumulează, nu se mai dau războaie. Da, au fost și anumite chestii din trecut și acum sunt interpretabile.

A fost o perioadă în care ne-am împăcat să vedem cum decurg lucrurile, am stat ceva timp împreună cu ea și cu fetița și cum a zis și ea a fost în timpul în care am avut o mică ceartă cu Ema. Și da, într-adevăr, nu-i convine. Am avut discuția asta cu prezența Iuliei cu fetița. Este greu ca să poți să le separi. Sunt momente în care Iulia îmi aduce fata, nu poți să faci așa să dispară. O înțeleg și pe Ema că o deranjează, dar nu am cum să fac, în primul rând este mama fetei mele”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars.

Lui Alex Bodi i-ar fi convenabil un harem cu femei frumoase: Ema, Iulia, Daria…

Trebuie subliniat faptul că regele sălilor acționează după un tipar vechi. Atunci când e supărat pe Ema, Alex Bodi își căuta fericirea în brațele altor femei. Așa a făcut și înaintea sărbătorilor de iarnă 2021 – 2022. Certat cu Ema, a fugit la Londra, la fosta lui, Daria Radionova. După anul nou s-a împăcat cu Ema și a lăsat-o pe Daria cu ochii în soare. Motiv pentru care, moldoveaca londoneză s-a plâns de comportamentul bărbatului și s-a declarat „scârbită” de apucăturile lui.

Când a fugit de lângă rusoaică, și-a luat fosta iubită, pe Ema, și au plecat într-o vacanță exotică. Totul a ieșit la iveală după ce Ema Uta a vrut să-și marcheze teritoriul. Ea a pus pe Instagram fotografii din aproape aceleași locuri unde se poza și Alex Bodi.

„Am ştiut de la început că nu a fost în Africa. Nu am vrut să fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea şi am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante. Mă gândeam ce altceva mai poate spune. A fost foarte amuzant. A crezut că este un bărbat atât de inteligent, un erou. Probabil el a crezut în propria „poveste”. Singura diferenţă este că de această dată chiar nu îmi pasă.

Această persoană nu se va schimba niciodată. Ştiu asta. El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză. Ar fi fost o surpriză dacă era un om decent şi matur, responsabil pentru cuvintele sale. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”, a declarat Daria Radionova la începutul anului trecut.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre