Exclusiv. Cât de mincinos este Marius Tucă

Exclusiv. Cât de mincinos este Marius Tucă
În vârstă de 55 de ani, Marius Tucă este jurnalist, analist, moderator și om de afaceri. De o bună vreme, show-ul său TV ce-i poartă numele s-a mutat la Aleph News. Îl puteți urmări de luni până joi, de la ora 19:00.

Marius Tucă este cunoscut în întreaga țară de mai bine de 3 decenii. Pe lângă cariera de jurnalist, acesta are și o familie superbă. Marius Tucă și Neguța, soția lui, sunt împreună de un sfert de secol. Iar rodul iubirii lor e Daria, unicul lor copil. Fiica lor e mare, are 23 de ani.

Ajuns în miezul vârstei maturității, Marius Tucă dedică mult timp pasiunii sale. Puțini sunt cei cărora le-a venit să creadă.

De ceva timp, Marius Tucă își publică poemele pe contul de instagram. Și fiicei sale, în anumite ocazii, i-a lăsat mesaje versificate.

Poezia de miercurea aceasta începe în postare și continuă în comentariu: „Aşadar nu trece, / Sunt create toate / Condiţiile între noi, / Distanţa, fusurile orare / Situaţia internaţională / Încălzirea globală, / Să ne fie dor / O sută de ani, / Primele zile trec mai greu, / Apoi trece repede”.

Marius Tucă  zice că e mincinos

Cum vedeți, debordează de sinceritatea emoțiilor Marius Tucă! Și la fel o face când spune că e mincinos. Marius Tucă preferă un anume parfum de nișă, și nu se sfiește să se laude cu alegerea lui. Și alți bărbați celebri au gusturi interesante în privința parfumurilor rare. Recent scriam despre actorul Marius Manole căruia îi place să miroasă a Parfum de Cosânzeană de la BASM.

Marius Tucă a optat pentru un parfum cu un mesaj tranșant. „Trust me, I m a liar” se numește acesta. E un parfum pe care nu îl veți găsi pe rafturile parfumeriilor din mall. Deci nu-l promovează! Atunci se nasc întrebările:

Ce mesaj a vrut să transmită Marius Tucă prin acest parfum?

sau

Cât de mincinos este Marius Tucă?

Sursa foto: Instagram