Exclusiv. Ce a pățit Anca Țurcașiu în vacanță. A fost ridicată de la masă și trimisă…

Exclusiv. Ce a pățit Anca Țurcașiu în vacanță. A fost ridicată de la masă și trimisă…
După divorț, Anca Țurcașiu are mare grijă de ea. Face doar ce îi pică bine și are timp să se răsfețe.

Imediat după Revelion, Anca Țurcașiu și-a făcut bagajele și a zburat în Republica Dominicană, la Punta Cana, unde, spune ea, e paradisul pe pământ. Între timp a avut și aniversarea zilei de naștere, iar în acest weekend s-a îmbarcat din nou. Frumoasa artistă a zburat în Spania. Ea se află în Zaragoza, care este al cincilea oraș spaniol ca mărime, capitala comunității autonome Aragon.

Primire călduroasă cu inimioare

Vedeta a dezvăluit în poveștile postate pe Instagram, cât de frumos a fost primită de spanioli. Inclusiv cu bilețele cu inimioare și mesaje pe oglindă. În acest zile Anca Țurcașiu a ales să se bucure de soarele spaniol și să viziteze locuri încărcate de istorie. Ea își ține la curent fanii cu momentele deosebite pe care le trăiește în vacanță.

Totul e perfect, pare desprins dintr-o poveste  în care ea este regina. „Atât de frumos e totul aici! Oamenii trăiesc relaxați, căldura e perfectă,vântul te mângâie…”, a dezvăluit artista.

Însă, toate au și o limită. Pe care Anca Țurcașiu a încălcat-o și, drept urmare, au urmat consecințele.

Viciul Ancăi Țurcașiu i-a făcut  mari probleme

Poate nu știați, dar, femeie in dependentă și frumoasă, iar acum și liberă, Anca Țurcașiu are și un viciu. Vedeta fumează. Și o face cu pasiune, astfel că nu concepe că poate sta la masă fără să își aprindă și o țigară, pentru a savura mai bine, totul, și pentru a simți că se relaxează.

Tocmai acest viciu i-a atras probleme în Zaragoza. Ea a fost pur și simplu ridicată de la masă și trimisă mai departe cu câțiva metri, imediat după ce a fost văzută că și-a aprins țigara. Iar asta s-a întâmplat în timp ce vedeta se pregătea să ia masa pe o terasă,  în aer liber.

„Am fost pusă „la colț pe coji de nuci”, pentru că pe terasele din Zaragoza NU SE FUMEAZĂ… Așa încât a trebuit să mă deplasez doi metri mai departe de masă…”, a. dezvăluit vedeta.

Sursa foto: Instagram