Exclusiv. Ce dezvăluie Viviana despre George Burcea după 14 zile de locuit împreună

Exclusiv. Ce dezvăluie Viviana despre George Burcea după 14 zile de locuit împreună
Prima zi de libertate după COVID-19 și carantină. Bucurie mare în viața Vivianei Sposub și a lui George Burcea. După ce au stat izolați împreună, fiind afectați de boala momentului, ieri  au putut ieși, în sfârșit, pentru prima dată, afară.

Prima zi de libertate după carantină. Viviana și-a pus o mască cu sclipici, iar Burcea una neagră. Cei doi concurenți în emisiunea „Ferma – orășeni vs. Săteni” difuzată de Pro TV au luat-o, la pas, prin parcul IOR.

„Gata carantina. Suntem bine”, a anunțat Viviana Sposub. După plimbarea romantică de mână, cei doi au fost să mănânce sushi.  „Chit că nu mi-a revenit gustul pe deplin pot să vă asigur că masa a fost bombă! În sfârșit mi-am făcut și eu timp să mai vorbesc aici cu voi pe story și să vă zic ce se mai întâmplă viața mea.

Sunt bine, am scăpat de COVID și chiar îi mulțumesc lui Dumnezeu, mă simt excelent, doar că nu am gust și miros încă. Dar mă pot bucura de libertate, am ieșit din casă. M-am plimbat, am fost în parc și la sushi, apoi am făcut o mică vizită și la salon, pentru că după două săptămâni de stat în casă chiar simți nevoia să mergi la salon să te răsfeți puțin.

Lala s-a ocupat de sprâncenele mele și le-a făcut să arate cam atât de bine. Ele nu au niciun produs, sunt doar laminate. Și, după ce v-am făcut așa un mic rezumat cu viața mea din ultimele zile, vreau să vă mulțumesc pentru mesaje, pentru susținere și să vă transmit mulți pupici și gânduri bune și desigur să vă invit să urmăriți Ferma în această seară și mâine seară și poimâine seară, pentru că treaba începe să fie din ce în ce mai incitantă”, a dezvăluit Sposub.

Ce dezvăluie Viviana Sposub despre George Burcea

La doar câteva luni după ce s-a despărțit de Andreea Bălan, George Burcea pare că și-a găsit fericirea în brațelei unei asistente tv focoase. Viviana Sposub l-a cucerit pe fostul soț al cântăreței de la prima vedere.

Cei doi s-au infectat cu SARS Cov-2 și au petrecut perioada de convalescență împreună, în apartamentul Vivianei Sposub. După această perioadă, vizavi de care tânăra a avut mari emoții, chiar mărturisind că niciodată în viața ei nu a locuit împreună cu vreun bărbat iubit, acum ea dezvăluie ceva important despre fostul soț al Andreei Bălan. „George Burcea are mâini de aur”, a afirmat Viviana Sposub.

Sursa foto: Instagram

Cine sunt cei patru bărbați cu care Inna s-a închis în casă. Deliric o fi gelos?