Exclusiv. Ce gest incredibil a făcut Alex Velea pentru fiica Antoniei, Maya. Mama a dezvăluit totul…

Exclusiv. Ce gest incredibil a făcut Alex Velea pentru fiica Antoniei, Maya. Mama a dezvăluit totul…
Alex Velea și Antonia au o relație acre durează de mai mulți ani. Sunt invidiați pentru cât de bine le merge. Chiar dacă nu sunt căsătoriți, au doi copii împreună.

Copiii au fost mereu foarte importanți pentru Antonia. Tânără cântăreață a devenit mamă la 21 de ani, foarte devreme. În 2010 s-a bucurat să o aducă pe lume pe Maya, care acum e o adevărată domnișoară în vârstă de 12 ani. Relația cu tatăl fiicei sale, Vincenzo Castellano, nu a trecut însă testul timpului, fiind clar pentru toată lumea că au început prea devreme ceva prea serios.

Anul trecut, divorțul lor s-a finalizat, iar acum relațiile între familii sunt așezate. Antonia și Velea îl vizitează pe Castellano deseori în Italia, o cunosc deja pe noua iubită a acestuia și par a fi în relații de prietenie.

„Cel mai iubit tatuaj

Miza Antoniei este ca toți copiii ei să aibă o relație minunată împreună. Și au, cel puțin din ceea ce transpare din fotografiile pe care aceasta le distribuie pe rețelele sociale.

Alex Velea și-a tatuat-o pe Maya și pe ceilalți copii

Recent, Antonia a dezvăluit care e tatuajul preferat de pe corpul iubitului ei, Velea. Acesta e plin de tatuaje, în timp ce , Antonia, ține și ea pasul destul de bine. Cel mai nou tatuaj pe care și l-a făcut Alex Velea îi reprezintă pe toți copiii cuplului: Akim, Dominic și Maya. Pentru artist, Maya nu e doar fiica Antoniei, ci și copilul lui, drept dovadă relația extraordinară pe care o au și care, de-a lungul timpului, a fost expusă.

Alex Velea vorbește despre Maya

Alex Velea și Maya, fiica Antoniei, țin foarte tare unul la celălalt și au o legătură specială. Anul trecut  artistul a făcut un gest neașteptat: a decis să își tatueze chipul micuței, pe corp.

În cadrul unui interviu pentru Revista VIVA! a spus, despre relația dintre ei: „E o dragoste reciprocă. O iubesc din toată inima mea, chiar dacă nu sunt tatăl natural. Tatuajul este doar un bonus. E prea puțin pentru ce simt pentru Maya”.

Velea și Antonia au o relație superbă cu toți copiii

Tot el a dezvăluit și care e relația între copii. „Dominic își iubește și fratele și sora la infinit. Pe Maya o divinizează și pe Akim îl protejează, pentru că e mezinul familiei. Deși se „bat (ca toți frații), sunt foarte uniți. Cei trei copii sunt marea noastră bucurie, mai presus de orice. Ei sunt averea noastră și darul de la Dumnezeu”, a declarat Alex Velea.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre