Exclusiv. Ce nu face niciodată, nici în ruptul capului, Andreea Antonescu

Exclusiv. Ce nu face niciodată, nici în ruptul capului, Andreea Antonescu
Jumătatea șatenă a trupei Andre e plină de surprize. Miniona cu corp de vis se pare că tocmai a intrat într-o nouă poveste a vieții ei și e tare fericită.

E așa de mulțumită de ceea ce i se întâmplă, încât dă din casă. Și povestește ce nu face nici în ruptul capului, niciodată. S-a întâmplat chiar zilele trecute, pe InstaStory, după ce, cum dezvăluiau paparazzi, ar fi petrecut noaptea altundeva decât în propriul dormitor, într-o companie foarte plăcută.

Andreea Antonescu e mamă de 10 ani deja. Fiica ei și a lui Traian Spak e o mică fashionistă. Și e talentată, ca mama. Deja a lansat primul videoclip. Artista a încercat din start să-i fie o mamă perfectă.  Și o prietenă pentru fiica ei. I-a reușit în mare parte. E un singur lucru de  mamă pe care nu-l face.

Andreea Antonescu e o moldoveancă aparte

Andreea Antonescu nu gătește. „Am o bucătărie super echipată, dar mor de foame singură în casă cu frigiderul plin. Singura pentru care mai fac ceva e Sienna. Eu nici măcar nu îmi pun în farfurie. Cred că sunt singura moldoveancă ce nu gătește”, a mărturisit Andreea Antonescu.

Ea i-a povestit unui prieten că nici măcar nu știe să facă de mâncare, feluri „de bază” în meniul unei familii i se par prea complicate și, oricum, există suficiente restaurante unde se poate lua masa sănătos  și consistent. Iar statutul și câștigurile îi permit acest trai.

„De Crăciun nu obișnuiesc să gătesc și, în general, nu mă mândresc cu lucrul acesta. Nu gătesc, ba din contră sunt bombă cu ceas în bucătărie. Am avut niște tentative, da, și am realizat unde consider că mă pot dezvolta și unde am anumite talente, crede-mă că o fac.

Unde îmi dau seama că nu este treaba mea, prefer să mă retrag și să îmi asum faptul că nu se poate. Sunt o grămadă de lucruri pe care nu se poate să le facem. Cât despre gătit, nu știu cine va găti anul acesta, îți spun sincer, eu nu”, a declarat, pentru VIVA!, într-un interviu acordat în urmă cu trei ani, Andreea Antonescu.

Sursa foto: Instagram