Exclusiv. Ce pregătește Bianca Drăgușanu? S-a îmbrăcat în rochii de mireasă

Exclusiv. Ce pregătește Bianca Drăgușanu? S-a îmbrăcat în rochii de mireasă
Adevărul e că nu a mai făcut-o de mult. Oare pregătește ceva? Bianca Drăgușanu dă apă la moară urmăritorilor ei din mediul online și face oamenii să își pună întrebări. Nu prea s-ar crede că e întâmplător.

Fosta blondină a lui Bodi se pare că are în lucru un plan interesant. Se știe, Bianca Drăgușanu își promovează singură magazinul de haine pe care îl deține. Nu trece zi în care să nu posteze pe rețelele sociale fotografii cu ea îmbrăcată în ținutele aflate de vânzare. Așa cum Rețete și vedete a scris, și actuala logodnică a omului de afaceri din Mediaș, Daria Radionova, face la fel. Și are un magazin în care vinde de asemenea haine de lux.

Dar să revenim la Bianca Drăgușanu. Abia întoarsă din Maldive, vedeta TV a fost destul de ocupată. I-a luat fiicei sale cățel, a dat o petrecere, a promovat câteva produse de la clienți.

Ce pregătește Bianca Drăgușanu? S-a îmbrăcat în rochii de mireasă

Și s-a îmbrăcat în rochii de mireasă. Nu a mai făcut-o de mult. Lumea a început să se întrebe dacă se pregătește de ceva anume. Postările le-a făcut luni dimineață. Vorba aceea: „pe nemâncate”. Și a pus nu mai puțin de 30 de modele.

Căsătoriile Biancăi Drăgușanu

Focoasa hunedoreancă a fost mireasă de două ori deja. Ea a fost căsătorită mai întâi cu omul de televiziune Victor Slav. Cei doi au împreună o fetiță de grădiniță, Sofia Natalia, care a apărut după ce s-au despărțit și împăcat. Ulterior, Bianca Drăgușanu l-a cunoscut pe Alex Bodi și s-a căsătorit cu el. A declarat că a fost bătută de mai multe ori în timpul relației. După divorț, s-au împăcat din nou, apoi s-au separat definitiv, controversatul om de afaceri făcându-și inclusiv altă logodnică.

Ce pregătește Bianca Drăgușanu? S-a îmbrăcat în rochii de mireasă

Dar Bianca este la rându-i o femeie frumoasă și, evident, curtată. După ultimele două vacanțe din acest an, prima în Dubai și a doua în Maldive, relația cu fiul fostului baron PSD Bădălău a fost confirmată, chiar de tânăr.

A treia căsătorie?

„Urmează a treia căsnicie. Consider că au fost experiențe și fiecare om este trimis în viața ta să te învețe câte ceva. Prima mea căsătorie a fost o experiență minunată din care o am pe Sofia, iar a doua este irelevantă și nici măcar nu se pune la socoteală pentru că nu avem niciun copil, nu avem nimic de împărțit.

Ce pregătește Bianca Drăgușanu? S-a îmbrăcat în rochii de mireasă

Nici măcar n-am despre ce să mai vorbesc. Cred că amintirile se vor înlocui cu alte amintiri și cred că în viața mea deja se petrec lucuri atât de frumoase pentru care sunt atât de mulțumită și de fericită, crezând încă o dată cu putere că tot ce se întâmplă acum se întâmplă cu un scop”, a afirmat Bianca Drăgușanu, în vară, la un post de televiziune.

Sursa foto: Instagram

Bodi petrece fără restricții în arest la domiciliu. Pentru ce și-a strâns „brigada”

Recomandarile noastre