Exclusiv. Ce pun la cale Lidia Buble și noul prieten Harlys Becerra

Exclusiv. Ce pun la cale Lidia Buble și noul prieten Harlys Becerra
Ceva se întâmplă. Fanii sunt numai ochi, misterul plutește în aer. Și nu mai e mult până ce vom afla, concret, despre ce este vorba.

Lidia Buble și Harlys Becerra pun la cale ceva. Este evident pentru oricine e capabil de atenție. Frumușica noastră cântăreață blondină nu mai prididește cu fotografiile provocatoare. Expune multă piele, pe Insta Story și în feed. Mai nou, ultimele postări sunt în limba spaniolă. Asta după vacanța în Ibiza. Dar nu e singura care are postări cu subînțeles.

Lidia Buble a petrecut o frumoasă și însorită vacanță în Spania. Iar acolo nu a fost chiar singurică. Așa cum a devenit evident, s-a bucurat de compania unui cubanez focos și atrăgător. Harlys Bacerra este actor cunoscut și iubit în Spania. Apare în multe seriale de televiziune de succes din această țară.

Dintr-o greșeală sau cu intenție, brațul musculos al bărbatului a apărut într-o fotografie a Lidiei, și nu există niciun dubiu că despre el este vorba. Brățara statement de care bărbatul nu se dezlipește în niciun moment i-a dat de gol. Sau a fost totul cu intenție. Poate fi și varianta aceasta.

După plecarea Lidiei au apărut filmările pe care ambii le-au realizat în aceeași grotă din mare. Și postările bărbatului în care a ales mereu, fundal sonor, câte o melodie a Lidiei.

Ce pun la cale Lidia Buble și noul prieten Harlys Becerra

Devine tot mai evident că cei doi vor avea un anunț de făcut. Și asta cât de curând. Poate fi data exactă 11 septembrie. Și sigur nu are legătură cu atentatul de la World Trade Center. Amândoi au postat în ultimele zile fotografii, pe Insta Story, pe care au menționat același lucru ”9.11”.

Cel mai recent, Lidia Buble a pus o fotografie provocatoare, cu ea dezbrăcată, în patul Elenei Ceaușescu.

Iar Harlys Becerra a avut grijă să îi dea replica, de la mulți kilometri distanță. Pe lângă faptul că s-a fotografiat la bustul gol, a postat o scoică cu aceleași cifre menționate.

Sursa foto: Instagram