Exclusiv. Cea mai cuminte fată. Ce primește fiica lui Țiriac de la „Moș Crăciun”

Exclusiv. Cea mai cuminte fată. Ce primește fiica lui Țiriac de la „Moș Crăciun”
Cel care a deconspirat cadoul e fratele ei mai mare, Alexandru. Ioana, fiica lui ion Țiriac, a fost o fată tare cuminte, dacă e să ne luăm după ce i-a adus „Moșul”.

Ioana Țiriac e unul din copiii pe care Ion Țiriac i-a făcut cu jurnalista egipteană Sophia Ayad, o femeie cu adevărat superbă. Fiica lor a moștenit frumusețea mamei.

Ioana, unica fată a miliardarului Ion Țiriac, studiază Jurnalismul și Economia la Universitatea din Miami. Ea a locuit Monaco alături de mama și fratele ei, Karim, apoi a făcut Liceul American în București, înainte să vină în Miami, pentru studiile universitare.

Ea e mezina lui Ion Țiriac și are 24 de ani. Ioana Țiriac duce o viață de lux în Miami. Tânăra trăiește într-o locuință opulentă, cu vedere la ocean și este numită de mulți „prințesa lui Țiriac”.

Deseori, Ioana Țiriac postează  pe contul ei de Instagram. Nu îl alimentează frecvent, așa cum fac alte vedete, dar are ce arăta. Adevărul este că nici ceilalți copii ai miliardarului nu sunt extrem de prezenți pe rețelele de socializarea.

Ce cadou de Crăciun primește fiica lui Ion Țiriac

Fratele mai mare; Alexandru, a dezvăluit, duminică, surpriza de Crăciun a Ioanei Țiriac. Acesta a distribuit fotografia unei mașini luxoase din colecția tatălui, lor, Ion Țiriac.

Este vorba de o mașină al cărei preț de pornire trece de 100.000 de euro. „Merry Christmas sweetie” ( n.r. Crăciun fericit, dulceață)  a scris Alexandru Țiriac în postarea în care a etichetat-o pe sora sa mai mică, Ioana.

Ion Țiriac, tranzacția anului în tenis

Recent, s-a aflat că Ion Țiriac s-a săturat de bețele în roate puse de autorități. Astfel, a  făcut una dintre cele mai importante tranzacții din lumea tenisului. Cel mai important turneu din Europa, după cele de Grand Slam de la Roland Garros și Wimbledon, turneul de la Madrid, patronat până acum de celebrul fost mare tenismen, a fost vândut.

Ion Țiriac a vândut turneul de la Madrid, tranzacția urmând să fie finalizată în prima parte a lui 2022. Firma care va prelua competiția este IMG, companie care face evenimente pe tot globul și deține și turneul de la Miami. Potrivit evaluării unor experți financiari, suma pe care Ion Țiriac ar putea să o încaseze s-ar putea ridica între 200 și 250 de milioane de euro.

Sursa foto: Instagram