Exclusiv. Cea mai mică fashionistă din România. Poartă Dolce & Gabbana de la patru luni

Exclusiv. Cea mai mică fashionistă din România. Poartă Dolce & Gabbana de la patru luni
Fostul ginere al lui Traian Băsescu și-a botezat fiica pe care o are cu noua sa soție, turcoaica Sheila. Micuța a fost creștinată la o biserică din Capitală.

Fetița lui Bogdan Ionescu, Marie Annelise a venit pe lume la finele lunii ianuarie, spre bucuria părinților. Ea are deja doi frați, pe copiii tatălui din relația cu Elena Băsescu, Anais și Traian junior. Cei doi sunt foarte încântați că mai au o surioară și au participat și la botez.

Bogdan Ionescu a fost cel mai fericit tătic în ziua botezului. Tânărul a distribuit pe rețelele sociale mai multe imagini din timpul ceremoniei la care au participat prieteni foarte apropiați și rudele. De asemenea el a arătat cat de atrăgător a fost îmbrăcată soția sa pentru petrecerea de după fericitul eveniment, dar și că fiica sa este o adevărată fashionistă chiar dacă are doar patru luni.

Micuța Marie Annelise nu știe încă să vorbească sau să meargă, abia ce a învățat să stea, sprijinită, în șezut. Dar asta nu o împiedică să poarte haine de firmă. Pentru botez, așa cum arată mândrul ei tătic, Bogdan Ionescu, fetița a îmbrăcat o superbă rochiță de la Dolce & Gabbana. Acesta a distribuit o fotografie în care ne-o prezintă pe micuța sa într-o rochie largă, plină de dantelă, de culoare albă, de la celebrul brand de lux. Perfect asortată, micuța are accesoriile potrivite: o bonetă și botoșei, tot din dantelă.

Cum își răsfață fostul ginere al lui Băsescu persoanele dragi

Bogdan Ionescu nu se uită la bani când vine vorba de răsfățarea persoanelor dragi lui. Așa cum vă amintiți, Bogdan Ionescu și frumoasa turcoaică Sheila s-au căsătorit în toamna lui 2021. Căsătoria civilă au făcut-o la București, iar nunta în Istanbul, pe malul Bosforului, într-un impunător și luxos fost palat otoman convertit în hotel de cinci stele. Cei doi arată că se bucură de o relație plină de dragoste și armonie.

Pentru a celebra nașterea primului copil din noua sa relație, Bogdan Ionescu i-a făcut cadou soției sale, Sheila, un ceas scump din aur. Este vorba de un Vacheron Constantin, ceas de la marele producător elvețian de lux.

Sursa foto: Instagram