Exclusiv. Cine e cea mai talentată fată Buble. Iată ce spune Lidia

Exclusiv. Cine e cea mai talentată fată Buble. Iată ce spune Lidia
Lidia Buble a fost acasă, la Deva, pentru sărbătorile pascale.  O face în fiecare an. De data aceasta bucuria a fost dublată de revederea cu cățelul ei drag. De când s-a mutat în casă nouă, Bubli nu mai avea loc, așa că a fost lăsat la mama.

Nimeni nu se îndoiește de talentul muzical al Lidiei Buble; la cum se prezintă familia artistei descoperim numai oameni talentați și am fost curioși să vedemn cine e cea mai talentată fată Buble. Toți cântă. Iar fetele Buble sunt, pe verificate și comparare, deosebit de frumoase. Una mai frumoasă ca alta. Nu e de mirare succesul de showbiz pe care îl are Lidia Buble, talentată și frumoasă.

Recent, așa cum Rețete și vedete a scris, artista a lansat un ultim cântec care s-a bucurat de un succes imens la public. Intens se apropie de 2 milioane de vizualizări.

Aflată acasă la părinți, frați și surori, Lidia Buble nu a ratat ocazia de a merge împreună cu aceștia la biserica Emanuel din Deva. În duminica Paștelui aici a avut loc un concert al copiilor, pentru care nepoatele și surorile Lidiei s-au pregătit intens. Vedeta a fost mândră să le filmeze și să le arate fanilor săi.

Cine e cea mai talentată fată Buble

Una din surorile Lidiei este de departe cea mai talentată dintre toate. De o frumusețe răpitoare, asemeni surorii ei, aceasta, dacă va opta pentru o carieră în showbiz, are toate șansele de partea ei.

„Lori acum cântă la saxofon. Fata asta este atât de talentată! Cântă la saxofon, cântă la vioară, cântă la flaut, cântă la mandolină. Cântă la vreo opt sau nouă instrumente. La violoncel inclusiv. Și mai cântă și cu vocea superb!”, a dezvăluit Lidia Buble într-un Insta Story.

În vârstă de 18 ani, Lorena Buble e una din cei 11 copii ai familiei. Lidia Buble se poate mândri cu o familie numeroasă pentru că ea mai are 10 frați și surori. „Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot”, a declarat Lidia Buble într-un interviu mai vechi.

Lorena e multi talentul familiei și prietena cea mai bună a Lidiei. Cele două sunt mereu împreună ori de câte ori au ocazia. Iar sora mai mare o învață pe mezină cum să se promoveze. Pe contul ei de Instagram mezina se promovează deja ca artist. Sunt nenumărate clipuri ale Lorenei pe canale YouTube creștine. Dar, de o lună, mezina familiei a postat primul clip pe propriul canal YouTube. Are o voce de înger, ascultați-o.

Sursa foto: Instagram

Cum arată fiul adoptat al lui Tom Cruise. Este și el actor, la fel ca părinții săi

Recomandarile noastre