Exclusiv. Cum se descurcă singur, la New York, fiul adolescent al Mihaelei Rădulescu

Exclusiv. Cum se descurcă singur, la New York, fiul adolescent al Mihaelei Rădulescu
Fiul Mihaelei Rădulescu și al omului de afaceri Elan Schwarzenberg, Ayan, trăiește singur la New York, deși este, practic, încă un adolescent.

Mihaela Rădulescu a ajuns să își trimită puiul în America, și nu îi este ușor. Ayan a fost toată viața lui lângă ea. El a rămas cu mama după divorțul părinților și a însoțit-o la Monaco, acolo unde a și urmat școala. Puștiul care e o fire sportivă și, dincolo de asta, foarte sigur pe ceea ce vrea, a aplicat și a fost admis la două universități din SUA. Iar din vara anului trecut s-a mutat acolo.

Fiul Mihaelei Rădulescu e pasionat de sporturi

Ayan Schwartzenberg a devenit pasionat de sporturi extreme și de alte sporturi pe care le-a practicat alături de mama sa și de partenerii acesteia. Încă din anii trecuți acesta avea un corp de atlet, perfect tonifiat, cu mușchii evidențiați.

Nu se teme să lovească sacul de box, face abdomene până la epuizare la aparate, ridică greutăți.

Îi place să se dea cu ATV-ul, dar nu numai. La cum arată, antrenamentele susținute se vede clar că au făcut parte din viața lui în ultimii ani. Vedeta TV  Mihaela Rădulescu are numai motive de mândrie din partea unicului său copil.

Mihaela are de ce să fie mândră de fiul ei

La începutul anului 2020 Ayan a reprezentat Republica Franceză într-un program al Universității Yale, unde a susținut o dezbatere despre substanțele interzise consumate de tineri și urmările pe care le implică acest trend. Puștiul vorbește la perfecție franceza și engleza, refuzând însă să vorbească limba română.

„Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză”, a declarat Mihaela Rădulescu într-un interviu de acum doi ani.

Ayan a învățat să își gătească singur

Tânărul s-a mutat recent în Statele Unite ale Americii, într-un apartament dintr-o zonă bună din New York. El iese la alergat pe faleză, face plimbări montane și își gătește singur.

La începutul lunii iunie, anul trecut, Ayan a primit o distincție din partea conducerii Lawrenceville School, unde studiază, fiind  inclus printre cei mai buni atleți ai școlii din toate disciplinele. De asemenea, puștiul a făcut parte din echipa Lawrenceville Model United Nations la un concurs de dezbateri organizat de Universitatea Yale.  În plus, face parte și dintr-un cerc de poezie organizat de școală.

„Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă. Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele.

Trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate. Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile”, a declarat Mihaela Rădulescu, la un moment dat.

Sursa foto: Instagram