Exclusiv. De când a ajuns în Italia, Brigitte Pastramă a uitat limba română

Exclusiv. De când a ajuns în Italia, Brigitte Pastramă a uitat limba română
Brigitte și Florin Pastramă au ajuns, zilele acestea, în Italia, acolo unde trăiește frumoasa soră a vedetei. Cei doi se bucură de zile însorite, sesiuni de shopping și plimbări.

După multe turbulențe în viața lor, Brigitte și Florin Pastramă au decis să petreacă departe de casă Paștele. Cei doi au ajuns în Italia, unde se bucură de o vreme excelentă. Așa cum ne dezvăluie din imaginile postate pe conturile de socializare, sau din clipurile distribuite la story,  se bucură de shopping la Prada, și de mese romantice la Osteria Gucci. Plus că au găsit locuri cu priveliște superbă pentru a savura cafeaua.

Îmbrăcată cu una din ultimele achiziții, un top de la Balmain, pe care l-a prezentat fanilor ei într-o sesiune video de unboxing, Brigitte Pastramă a detaliat una din excursiile ei.

De când a ajuns în Italia, Brigitte Pastramă vorbește cu accent

„Orașul este gol, gol, gol. (…) Dar mergem la Ponto Vecchio (…)”, a dezvăluit aceasta. Deja a prins accentul italian. „Uite ce frumos se vede Firențele”, mai spune  vedeta în clipul distribuit pe InstaStory și care începe cu imaginea lui Florin Pastramă, filmat în timp ce merge „înarmat” cu două plase de cumpărături de la Prada.

„Fericită și binecuvântată alături de Florin Pastramă”, a mai scris Brigitte pe pagina ei de Istangram, dintr-o postare de la Gucci Garden.

Ea și soțul ei  au petrecut Paștele Catolic în Italia, la sora vedetei care, în urmă cu o săptămână și-a aniversat ziua de naștere. Cu această ocazie, Brigitte  și-a făcut curaj să le arate fanilor ei noua ei siluetă, intens antrenată la sală, și vizibil subțiată. Așa cum se vede, topul cel nou Balmain îi evidențiază talia, lăsată la vedere, într-o ținută cu jeans, curea Gucci și poșetă Hermes.

La 45 de ani, împliniți pe 7 februarie, Brigitte Pastramă vrea să fie o altfel de femeie. Bruneta a început antrenamentele la sală și o dietă sănătoasă, după ce, în ultimele luni a pus pe ea 8 kilograme, deoarece a avut, până acum, o viață haotică, după cum a mărturisit. În plus, a ajuns la concluzia că trebuie să fie cât mai naturală, așa că a renunțat la extensiile de gene și nu mai vrea nici măcar gel pe unghii.

Sursa foto / video: Instagram