Exclusiv. De când s-a însurat, fiul lui Adrian Năstase pare tot într-o vacanță. Imagini din paradis

Exclusiv. De când s-a însurat, fiul lui Adrian Năstase pare tot într-o vacanță. Imagini din paradis
Au trecut șapte luni  de când Mihnea, fiul fostului premier al României, lider PSD, s-a însurat. A fost o petrecere de vis, asupra căreia, atât mirii cât și rudele și invitații au fost rugați să păstreze discreția. Apoi au urmat un lung șir de vacanțe, escapade și descoperiri.

De când s-a însurat cu Corina Corolevschi, Mihnea Năstase are că e într-o permanentă vacanță.  Săptămâna aceasta l-a găsit într-un peisaj exotic, cu apa  de un albastru turcoaz ireal, alături de jumătatea sa, dar și de un anturaj care le face cele mai frumoase fotografii.

Mihnea Năstase e mai mic decât soția sa

Mezinul lui Adrian Năstase, Mihnea, are 28 de ani. El a absolvit The London School of Economics and Political Science. Îi seamănă perfect tatălui său, doar că în loc de politică s-a apucat de afaceri. În plus, e pasionat de fashion, ca și iubita sa soție. Cei doi sunt un exemplu de apariții asortate, mixând haine de le cele mai scumpe branduri.

Vara trecută, el și iubita lui, pe vremea aceea, au deschis, împreună, un glamping. Adică un camping de lux, situat  pe plaja de la Corbu, într-o zonă de protecție naturală. Supranumită „Prinţesa Constanţei”, Corina Corolevschi (31 de ani), este fosta campioană balcanică şi naţională la atletism și fiica lui Constantin Corolevschi, cunoscut pentru afaceri în turism, exportul de cherestea şi reparaţii navale.

De când și-au unit destinele, Mihnea și Corina nu mai prididesc cu călătoriile. Peste iarnă au ales destinații însorite, și continuă și acum. Când nu au fost plecați din țară, în vacanțe, cei doi au vizitat atracțiile autohtone de la Ferma Dacilor.

Ca mulți dintre români au ajuns peste iarnă și în Dubai, alături de părinții tinerei, dau au avut și alte ieșiri, exotice, cu prietenii. De fiecare dată, cuplul a profitat de ocazie pentru adevărate ședințe foto de fashion, în ținute scumpe și de brand.

Pe de altă parte, cei doi sunt destul de discreți cu aparițiile lor. Corina nu menționează decât foarte rar destinațiile în care ajung și de unde postează imagini în peisaje de vis. De altfel, ea și are contul de pe rețelele sociale restricționat și vizibil doar celor cărora le-a dat permisiunea în mod expres.

Sursa foto: Instagram