Exclusiv. De unde a moștenit Lidia Buble pasiunea pentru modă. Secretul a fost aflat

Exclusiv. De unde a moștenit Lidia Buble pasiunea pentru modă. Secretul a fost aflat
Că ea este o fashionistă convinsă, se știe și se vede. Rețete și vedete a scris, pe larg, despre marea dragoste a Lidiei Buble pentru haine și accesorii de firmă. Acum s-a aflat și de unde i se trage.

Tânăra din Hunedoara,  care  s-a născut și a crescut într-o familie modestă, a devenit un adevărat fashion-icon. Cine nu îi știe biografia, ar putea crede că a trăit toată viața ei în miezul industriei modei. Din fericire, apetența pentru haine frumoase are cu ce și-o alimenta.

Lidia Buble este o artistă de succes, câștigă bine, iar parte din bani îi investește în piese vestimentare și accesorii din ultimele colecții ale marilor case de modă. Așa cum am mai arătat, diva blondă are o impresionantă colecție de pantofi, care costă sute de euro bucata. De asemenea, își accesorizează ținutele cu genți sau poșete din ultimele apariții ale caselor de modă, piese care, în parte fiecare valorează mii de euro. Alături de acestea sunt bijuteriile și hainele, de asemenea de firmă.

Iată cine i-a inspirat stilul Lidiei Buble

Dar de unde atâta bun gust și stil? Lidia Buble a dezvăluit misterul. Ea nu a urmat nicio școală de stil, în Hunedoara natală. Din contra, am putea spune că locul nu e nici pe departe cel mai fericit să îți dezvolți stilul. Asta, dacă nu ai un secret. Iar secretul înseamnă moștenire.

Artista mărturisește că a moștenit stilul de la tatăl ei. Nici mai mult, nici mai puțin. Ea a și postat două imagini cu părintele său, pastor, în timp ce pleca de acasă, probabil la biserică. Elegant, într-o ținută „all black”, acesta poartă un trench negru, peste costumul de aceeași culoare, asortat cu o cămașă, de asemenea, neagră.

Pentru că e sezonul rece, poartă o șapcă de fetru de culoare neagră, pantofi frumoși de piele, negri și ei, și o geantă, suficient de încăpătoare, din piele, tot neagră. „Bravo, ai stil, tati! Acum știu de unde o am pe asta cu hainele”, a scris, entuziasmată, Lidia Buble, adăugând că părintele ei e „cel mai frumos din univers”.

Viorel Buble este un foarte iubit pastor penticostal, la biserica Emanuel din Deva. Familia lui, cu 11 copii este un exemplu în comunitate. Noi observăm cât de bine seamănă cu el jurnalistul Iosif Buble, fiul său și fratele Lidiei.

Sursa foto: Instagram

Scandal cu Elena Băsescu. Nu a fost primită la depunerea jurământului de către consilierii PMP

Recomandarile noastre