Exclusiv. Ema Uta are grijă să-i amintească lui Alex Bodi ce a pierdut

Exclusiv. Ema Uta are grijă să-i amintească lui Alex Bodi ce a pierdut
După ce s-au iubit nebunește și au bifat și vacanțe exotice, Ema Uta și Alex Bodi nu mai formează un cuplu. Make-up artista vedetelor primește dedicații de la o fostă playmate, în timp ce a zburat cât de departe a putut.

La începutul relației lor asumate, Ema Uta povestea cum a intrat în această poveste. „Am fost destul de reticentă, dar după ceva timp de când am lăsat o perioadă să-l cunosc mai bine. Au trecut cam 8 luni de când l-am cunoscut. Am văzut ce fel de persoană e, de fapt. Am închis ochii la ce se spunea despre el”, spunea Ema Uta.

Acum, după luni de relație, Ema Uta a ținut să șteargă toate urmele fostului iubit de pe rețelele de socializare. Pe conturile ei nu mai apare nicio imagine de Alex Bodi. A păstrat însă fotografiile din vacanțele însorite împreună.

Și ca să fie sigură că afaceristul pricepe ce a pierdut, are grijă să îi amintească cu vârf și îndesat. Inclusiv cu fotografii sexy din Maldive, unde cei doi au fost împreună și unde, așa cum știți, practic relația a fost asumată, prin postări comune, incitante, împreună, pe rețelele de socializare. Ema Uta își prezintă cu mândrie trupul perfect și bronzat.

Mai amintim că pentru vacanța cu Ema, pe atunci noua sa iubită, Alex Bodi a cheltuit o avere, închiriind o locație extrem de scumpă ca să își răsfețe partenera. Iar aceasta nu a fost singura vacanță împreună.

În februarie, Bodi și Uta au plecat în Maldive la business class, iar acolo sunt cazați într-un bungallow deasupra apei, cât o vilă, pentru care Alex Bodi scoate  câteva mii de euro pe noapte. Cazarea lor este una dintre cele mai scumpe din țară, are acoperiș rabatabil, tobogan, jacuzzi și alte fițe.

Ca să uite de despărțire, Ema Uta a plcat în vacanță în America

Pe de altă parte, rănită (măcar) în orgoliu și ca să uite cât mai repede de despărțire, Ema Uta face ceea ce fac femeile de când lumea când suferă o asemenea situație: a plecat în vacanță. Frumoasa blondină cu plete de Cosânzeană a zburat tocmai în America, unde a ajuns ieri. Ea s-a dus în Los Angeles și se bucură de soare și distracții în restaurantele din West Hollywood frecventate de vedetele de peste ocean.

Chiar dacă oficial nu se mai urmăresc pe rețelele sociale, ambii foști iubiți au profiluri publice, așa că pot arunca un ochi să vadă ce postează celălalt. În timp ce Bodi a mers la Cluj unde s-a întâlnit cu băieți, un fost model Playboy îi dedică manele Emei Uta care, cum am spus, a fugit la mii de  kilometri depărtare.

Ea a selectat cele mai incitante fotografii cu ea dezbrăcată și le-a distribuit la IstaStory. Și nu întâmplător, s-a pozat și lângă un Lamborghini, mașină pe care și Alex Bodi o oare în garajul din Tunari.

Daria Radionova, iubita lui Bodi dinaintea Emei a avertizat-o cum e el

„Această persoană nu se va schimba niciodată. Ştiu asta. El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză. Ar fi fost o surpriză dacă era un om decent şi matur, responsabil pentru cuvintele sale. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”, a declarat Daria Radionova la Antena Stars, după separarea de afacerist.

Sursa foto: Instagram