Exclusiv. Fiica Mădălinei Ghenea îi calcă mamei pe urme, ba chiar i-o ia înainte

Exclusiv. Fiica Mădălinei Ghenea îi calcă mamei pe urme, ba chiar i-o ia înainte
E clar pentru toată lumea că Mădălina Ghenea, dincolo de faptul că este foarte frumoasă și foarte ocupată cu contractele sale de modelling și cinematografice, e o mămică atentă și dedicată.

Charlotte, fiica Mădălinei Ghenea și a omului de afaceri român Matei Stratan este o frumusețe. S-ar putea spune că e copia leită a mamei ei. Micuța trăieșe cu ea la Milano, unde actrița este ajutată și de mama ei. Mădălina Ghenea s-a despărțit de tatăl fiicei sale la scurt timp după ce  micuța a venit pe lume. Vedeta a ales să-și crească fiica în Italia, acolo unde are o carieră în modelling și film.

Fetița, care anul acesta va împlini cinci ani, merge la grădiniță în Italia și, prin urmare, vorbește perfect italiana. De la mama ei a învățat și românește, dar și engleză și spaniolă.

Până va ajunge să aibă propria carieră, Charlotte învață tot ce poate de la mama ei. E încântată că are o mămică actriță, pe care o vede în filme, așa că, de ce nu, s-a apucat să o filmeze și acasă. Micuța Charlotte s-a apucat să facă primul ei film, în care joacă, rolul principal, celebra ei mamă, Mădălina Ghenea. Vedeta îl are ca partener de rol principal un pluș inorog de mari dimensiuni. Ea a dezvăluit o scenă din timpul filmărilor la ea pe InstaStory.

Charlotte o filmează pe Mădălina Ghenea pentru primul ei film

Până să ajungă la film, Mădălina Ghenea și fiica ei, Charlotte, au trecut prin partea de machiaj, prin care trece orice vedetă înainte să apară în fața camerelor de luat vederi. Rolul make-up artistului l-a avut micuța Charlotte, care a învățat de la mămica ei cum să aplice fardul cu sclipici albastru.

Cea mică a dovedit că știe cum să folosească pensula potrivită de machiaj. Mai mult, ea a urmat atent instrucțiunile date de mama sa celebră, pentru a realiza un machiaj colorat și clipitor, în ton cu ultimele tendințe ale sezonului primăvară – vară de pe podiumurile de modă.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre