Exclusiv. Harlys Becerra nu prea mai are treabă cu Lidia Buble. Iată o primă dovadă a problemelor în Paradis

Exclusiv. Harlys Becerra nu prea mai are treabă cu Lidia Buble. Iată o primă dovadă a problemelor în Paradis
După ce a petrecut o săptămână în România și a fost prezentat drept iubitul cu care are planuri serioase, acesta aproape că a dispărut din peisaj. Din cel românesc cel puțin!

Ce face Harlys Becerra cât e departe de Lidia Buble? Și noi ne-am întrebat. Căci actorul spaniol de origine cubaneză chiar e departe. El e în Spania, unde, de când a plecat din România, a stat destul de mult. A ajuns și la mare.

În timp ce actorul e ocupat pe meleaguri spaniole, Lidia trăiește clipe de tensiune având în vedere evoluția reality show-ului Asia Express – Drumul Împăraților. Cei doi nu și-au mai trimis, în ultima vreme, mesaje încrucișate pe rețelele sociale.

Harlys Becerra e ocupat departe de Lidia Buble

Zilele acestea Harlys Becerra a fost ocupat cu o serie de fotografii realizate de o agenție profesionistă. A și filmat, în pădure, cum taie lemne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harlys Becerra (@harlysbecerra)

Pentru deplasări, Audi Spania i-a pus la dispoziție un adevărat bolid, iar unul din cele mai frumoase hoteluri cu spa, Hotel Urso din Madrid, îi este acum gazdă. Trăiește pe picior mare actorul Harlys Becerra, ca o vedetă ce este.

Pe frumosul Harys Becerra, care e considerat unul din actorii de succes din Spania, îl puteți vedea și pe Netflix, unde apare în serialul Vis a vis.

Harlys Becerra a mai jucat și în alte seriale spaniole de succes, cum ar fi Bounty Hunters, The Vineyard, Umbre, Serve and Protect etc. Are, pe IMDB, 12 credite de actor. Tot de acolo am aflat că măsoară 1.82 m înălțime, iar semnul lui zodiacal este, ca și cel al Lidiei Buble, Gemeni.

Relația dintre cei doi a devenit publică la finele lunii august, în perioada în care cântăreața noastră a petrecut o frumoasă vacanță în Ibiza, în compania actorului.

Sursa foto: Instagram