Exclusiv. Iese la iveală cum și-a crescut Ștefan Bănică copiii. S-a petrecut chiar de ziua lui Radu și are legătură cu Violeta, fiica Andreei Marin

Exclusiv. Iese la iveală cum și-a crescut Ștefan Bănică copiii. S-a petrecut chiar de ziua lui Radu și are legătură cu Violeta, fiica Andreei Marin
Azi e zi mare în familia Bănică. Radu Ștefan, primul născut al celebrului cântăreț, a împlinit o frumoasă vârstă.

Radu Ștefan Bănică a împlinit 20 ani și e foarte fericit. Cu actoria lucrurile merg ca pe roate, de cântat cântă cu mare talent, acum e și patron de cafenea. Dincolo de acestea, iese la iveală modul în care tatăl său, Ștefan Bănică junior și-a crescut copiii. Radu Ștefan are doi frați, fiecare cu altă mamă. E foarte apropiat de aceștia.

Ce spune fiica Andreei Marin despre fratele ei Radu Ștefan

Relația cea mai apropiată o are cu fiica Andreei Marin, Violeta. Cei doi sunt și mai apropiați  ca vârstă, iar puștoaica își iubește nespus fratele mai mare. O arată de fiecare dată când are ocazia. Ea i-a fost alături în cele mai importante momente ale vieții lui. Inclusiv la deschiderea cafenelei.

De ziua lui Radu Ștefan, Violeta a aținut să îi facă o urare cu totul specială. Ea a postat pe Insta Story un colaj cu imagini în care apare împreună cu fratele ei mai mare, de-a lungul vieții lor.

„La mulți ani persoanei mele favorite din întreaga lume”, a scris Violeta Bănică. Ea a distribuit patru imagini în care apare și fratele său, când erau mai mici. Într-una din imagini, ambii sunt mult mai mici, și dorm împreună, probabil în timpul unei vacanțe. Violeta ni-l arată pe Radu Ștefan alături de ea la ceea ce pare o serbare, având în vedere că poartă rochiță de personaj și coroniță strălucitoare.

De altfel,  și ultima ei postare pe Instagram, de la finele lunii ianuarie, ni-l arată tot pe fratele ei mai mare de care este tare mândră, recitând, în timpul unui spectacol.

Cum și-a crescut Ștefan Bănică copiii

Ștefan Bănică junior este un tată exemplar, chiar dacă fiecare din cei trei copii ai săi are altă mamă. Radu Ștefan este fiul artistului și al Cameliei Constantinescu. Ana Violeta este fiica artistului și a vedetei de televiziune, Andreea Marin, și s-a născut la data de 15 decembrie 2007.

Actuala soție a lui Ștefan Bănică junior, Lavinia, i l-a dăruit pe Alexandru, puștiul venind pe lume în data de 13 mai 2019. Deși au mame diferite, copiii se înțeleg cât se poate de bine și ori de câte ori au ocazia petrec timp împreună.

Sursa foto. Instagram

Recomandarile noastre