Exclusiv. Lidia Buble și focosul actor Harlys Bercerra, protagoniștii unui joc într-un hotel din Ibiza

Exclusiv. Lidia Buble și focosul actor Harlys Bercerra, protagoniștii unui joc într-un hotel din Ibiza
În ultima perioadă, presa mondenă a vorbit multe despre un presupus iubit al Lidiei Buble. Totul a început luna trecută, după ce blondina a fost în vacanță în Ibiza.

Lidia Buble și focosul actor Harlys Bercerra pare că s-au reunit din nou și se dau de gol în postările de pe Insta Story. Ea a distribuit zilele trecute imagini din Ibiza. A pus și locația exactă, Formentera, arătând peisajul cu  o mare incredibil de albastră. Replica a venit aproape instantaneu de la cunoscutul actor Harlys Bercerra. De origine cubaneză, Harlys este cunoscut pentru rolul unui polițist în serialul spaniol ”Vis a vis”, difuzat pe Netfix.

Imagini în tandem de la Lidia Buble și focosul Harlys Bercerra

Harlys Bercerra  face carieră în televiziunea spaniolă, unde apare în mai multe seriale de succes. De mare succes este serialul polițist, producție Netflix. Lidia Buble și focosul Harlys Bercerra pare că s-au reunit.

În timp ce Lidia distribuia imagini dintr-o decapotabilă, și apoi filma intrarea unui hotel din Formentera, Harlys Bercerra a distribuit imagini dintr-o ședință foto în care sare în pat.

Să ne înțelegem, e un pat matrimonial, pregătit pentru două persoane. observă oricine se uită atent la numărul prosoapelor lăsate de personalul hotelului. Actorul se afla la Maisi Hotel, după cum a ținut să menționeze în ultima sa postare. Și tot acolo  a filmat intrarea și Lidia. Poate vedea oricine care are suficientă răbdare să caute pagina web a hotelului de pe plaja Es Arenals.

Printre miile de aprecieri și zecile de comentarii cu care frumosul actor s-a ales, se numără și un emoticon plasat strategic de Lidia Buble.

Lidia Buble pregătește noi proiecte

Dincolo de toate, Lidiei Buble chiar îi merge bine. Ea a avut un concert, recent, și înregistrează un nou clip. Între timp, se bucură de succes chiar și peste hotare. Indiferent de relația lor, actorul Harlys Bercerra o susține, și postează deseori imagini pe Insta Story cu mesaje incitant-criptate, dar cu melodiile Lidiei în fundal.

Frumușica blondină tocmai a împlinit un an de când s-a despărțit de Răzvan Simion, alături de care a avut o relație de peste cinci ani. Între ei a rămas o prietenie continuă, astfel că matinalul îi este în continuare manager artistic.

Sursa foto: Instgaram