Exclusiv. Lidia Buble și Harlys Becerra s-au pozat călare. Fotografiile intime explică relația

Exclusiv. Lidia Buble și Harlys Becerra s-au pozat călare. Fotografiile intime explică relația
Dragostea chiar plutește în aer între cei doi și  nu mai există niciun dubiu că ar fi vorba despre altceva. După ce a fost plecată de trei ori la el, acum așteptăm ca Lidia să îl invite pe focosul actor latino în țara ei natală.

Prietenii lor apropiați știu deja cât de mult se iubesc Lidia Buble și Harlys Becerra. Zilele trecute cei doi au petrecut a treia vacanță spaniolă împreună. De data aceasta au ajuns și la Toledo, unde au vizitat multe și au participat la activități interesante. Harlys Becerra a prezentat-o pe Lidia prietenilor lui cei mai apropiați. Cei pe care îi consideră propria familie. Iar Lidia, așa cum s-a văzut din fotografii, a fost primită cu brațele larg deschise, în timp ce ea însăși s-a integrat perfect.

Cât de mult se iubesc Lidia Buble și Harlys Becerra

Harlys a dus-o pe Lidia să călărească, la un manej celebru. Ea a dezvăluit de acolo cât de intimi au ajuns cei doi, cum îi permite bărbatului ca, în public, să își pună mâna în interiorul coapselor ei.

Dar cel care a dovedit cu adevărat că nu mai poate de îndrăgostit ce este a fost actorul spaniol de origine cubaneză pe care l-ați admirat în Vis a vis, pe Netflix. Harlys Becerra a distribuit o fotografie cu el și Lidia, împreună, în timp ce călăresc  la manejul de lângă Toledo. A asortat postarea în care radiază de fericire cu o melodie a Lidiei, Margarita. Și a notat că este cel mai mare fan al ei.

Așa o declarație nu putea rămâne fără ecou, astfel că Lidia a recunoscut și ea că dragostea plutește în aer. „Love is in the air”, a  menționat Lidia Buble, într-o postare cu doi cai, făcută pe rețelele sociale.

Iubitul ei s-a grăbit să răspundă cu o inimioară. Iar ea cu alta, lui.

Sursa foto: Instagram